|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:33 am
Illune Czesc ^^ *odchodzi od lezacego an ziemi Ozza* **przytula Yumi** oł 3nodding *odwzajemnia uścisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:34 am
siema.... :] glupi komp niedzialal mi przez 2 dni buehehea akurat w te dni nie mialam co robic a tylko w moim bloku siadlo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:35 am
Gosiak siema.... :] glupi komp niedzialal mi przez 2 dni buehehea akurat w te dni nie mialam co robic a tylko w moim bloku siadlo ^^ witaj *pshytuuull* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak siema.... :] glupi komp niedzialal mi przez 2 dni buehehea akurat w te dni nie mialam co robic a tylko w moim bloku siadlo ^^ witaj gosiaczq 4laugh *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak siema.... :] glupi komp niedzialal mi przez 2 dni buehehea akurat w te dni nie mialam co robic a tylko w moim bloku siadlo ^^ Hejka blaugh uminie wczoraj tylko działałao gg stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak siema.... :] glupi komp niedzialal mi przez 2 dni buehehea akurat w te dni nie mialam co robic a tylko w moim bloku siadlo ^^ czesc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak siema.... :] glupi komp niedzialal mi przez 2 dni buehehea akurat w te dni nie mialam co robic a tylko w moim bloku siadlo ^^ zdarza sie.. nie mi ale sie zdarza... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:36 am
"przyyyytuuul" ^^ ej kurde nie wiem jak sie zebrac bno mi sie strasznie nie kce :] ale musze isc do skate parku niewazne ze mam 2 kroki ==' te swieta mnie zbytnio rozleniwily
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:37 am
*skok na pisia* 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:38 am
*podbiega i przytula* Cześć 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *skok na pisia* 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee 4laugh whee hej :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Gosiak siema.... :] glupi komp niedzialal mi przez 2 dni buehehea akurat w te dni nie mialam co robic a tylko w moim bloku siadlo ^^ zdarza sie.. nie mi ale sie zdarza... wink buehehhe mi zawsze sie zdarza biggrin przewaznie jak jakis blok na osiedlu nie dziala to wlasnie moj :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|