|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 10:54 am
Pisarz Delein tak? a jaki nastroj odpowiada mojej japoneczce? 3nodding hm...świeczki, ogródek itepe :] *Pisarzu, nie słuchaj teraz XD* Sub kocham Cię za tego skirta!!!!! :* to jutro zapraszam cie na taki wieczorek bo dzis juz nie zdaze :] pik pik piiiiiiii Okej...tak wieczorkiem, okej *^^*
miałęś nie słuchac XD...ale nie bój żaby, to nic poważnego *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 10:55 am
Katka1989 Falcone Labudziak Katka1989 głupi zjebany emułek!!! zdenerwowałam się... stare stare stare spokojnie *przytula katke* spokojnie korzystasz z okazji co nie mam kogos zabić? stare stare stare no katce juz lepiej zachowuje sie normalnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 10:55 am
Suney Kukus Christoff_Gangrell BeeWolf Katka1989 będę płakać! crying crying crying nie rycz ... bo pasem dostaniesz pisz to ci pomoge ! Subtelne.... eek jak w morde szczelył... romantyzm jest u nas rodzinny siemasz kukuz biggrin .........jak po wczorajszej imprezce melinka sie trzyma????????????????mam nadzieje ze wieszak z mojego powodu nie ucierpial stare ......acha i z wytarliscie z niego slady moich ust xd ............. ja tam nic nie wycierałem wziąłem wąż ogrodowy, wszystko spłukałem, otworzyłem okna by się przewietrzyło i jest WPORZO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 10:56 am
Kukus Suney Kukus Christoff_Gangrell BeeWolf Katka1989 będę płakać! crying crying crying nie rycz ... bo pasem dostaniesz pisz to ci pomoge ! Subtelne.... eek jak w morde szczelył... romantyzm jest u nas rodzinny siemasz kukuz biggrin .........jak po wczorajszej imprezce melinka sie trzyma????????????????mam nadzieje ze wieszak z mojego powodu nie ucierpial stare ......acha i z wytarliscie z niego slady moich ust xd ............. ja tam nic nie wycierałem wziąłem wąż ogrodowy, wszystko spłukałem, otworzyłem okna by się przewietrzyło i jest WPORZO xd nom jak to w melinie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 10:56 am
Falcone Katka1989 Falcone Labudziak Katka1989 głupi zjebany emułek!!! zdenerwowałam się... stare stare stare spokojnie *przytula katke* spokojnie korzystasz z okazji co nie mam kogos zabić? stare stare stare no katce juz lepiej zachowuje sie normalnie biggrin czyżby dzięki mnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 10:57 am
Labudziak Katka1989 Falcone Labudziak Katka1989 głupi zjebany emułek!!! zdenerwowałam się... stare stare stare spokojnie *przytula katke* spokojnie korzystasz z okazji co nie mam kogos zabić? stare stare stare tylko nie mnie! tylko nie mnie (możesz falcone'a) taki madry jestes na Gaii co zobaczymy jak staniemy twarza w twarz domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 10:57 am
Delein Pisarz Delein tak? a jaki nastroj odpowiada mojej japoneczce? 3nodding hm...świeczki, ogródek itepe :] *Pisarzu, nie słuchaj teraz XD* Sub kocham Cię za tego skirta!!!!! :* to jutro zapraszam cie na taki wieczorek bo dzis juz nie zdaze :] pik pik piiiiiiiiOkej...tak wieczorkiem, okej *^^* miałęś nie słuchac XD...ale nie bój żaby, to nic poważnego *^^* ehh zaraz zaczne spiewac bluesaXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 10:58 am
Falcone Labudziak Katka1989 Falcone Labudziak Katka1989 głupi zjebany emułek!!! zdenerwowałam się... stare stare stare spokojnie *przytula katke* spokojnie korzystasz z okazji co nie mam kogos zabić? stare stare stare tylko nie mnie! tylko nie mnie (możesz falcone'a) taki madry jestes na Gaii co zobaczymy jak staniemy twarza w twarz domokun przepraszam my master!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz ehh zaraz zaczne spiewac bluesaXD Dlaczego bluesa? *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Falcone Katka1989 Falcone Labudziak Katka1989 głupi zjebany emułek!!! zdenerwowałam się... stare stare stare spokojnie *przytula katke* spokojnie korzystasz z okazji co nie mam kogos zabić? stare stare stare no katce juz lepiej zachowuje sie normalnie biggrin czyżby dzięki mnie biggrin stare jakby chciala cie zabic to dziki tobie by bylo ale ona chce mnie dorwac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 10:59 am
Widze ze tu nizłe klimaty są... eek Tu tak zawsze????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 10:59 am
Delein Pisarz ehh zaraz zaczne spiewac bluesaXD Dlaczego bluesa? *^^* ah.........blues piekna muzyka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:00 am
Falcone Katka1989 Falcone Labudziak Katka1989 głupi zjebany emułek!!! zdenerwowałam się... stare stare stare spokojnie *przytula katke* spokojnie korzystasz z okazji co nie mam kogos zabić? stare stare stare no katce juz lepiej zachowuje sie normalnie biggrin no nie wiem czy normalnie... zwykle nie mam morderczych skłonności stare w tym momencie mam ochotę na mord domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:00 am
Christoff_Gangrell Widze ze tu nizłe klimaty są... eek Tu tak zawsze???? biggrin nom wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:01 am
Christoff_Gangrell Widze ze tu nizłe klimaty są... eek Tu tak zawsze???? Pytanie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|