|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:20 am
Illune Ozzwald Illune Ozzwald Illune Cześć whee *idzie szukać swoich ciuchow...* stare opcy chyba w nich wyszedl... blaugh eek no nie mow.. blaugh to co ja mam teraz chodzic w samej bieliznie gonk nie widze przeszkod... xd gonk gonk ale ja chce moje ciuchyy..... gonk gonk domokun *idzie sie ubrac w inne* stare ale ja nie lubie ciuchow... tylko krepuja ruchy... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:21 am
Kukus Miss_Karina Lethiel Miss_Karina ja ide se ochlonac... topic Euri mnie lekko wkurzyl za przeproszeniem :/ papatki wam O.o ... Kariś !!! nie idz !! .. nie przejmooj sie tamtym gloopim topikiem crying mnie tesh zszokowalo ze ktos cie nominowal gonk prawie sie domyslam kto mnie nominowal... esh cosh zostaje ale nie na dlugo ja mam dostęp do pełnej listy ludzi, którrzy cie zgłosili twisted z resztą listę zgłaszających opublikujemy pewnego dnia w melinie... nie wiecie kiedy ale ten dzień nadejdzie... jak dym to dym blaugh i tak nie wejde na meline panie Kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Illune Ozzwald Illune Ozzwald Illune Cześć whee *idzie szukać swoich ciuchow...* stare opcy chyba w nich wyszedl... blaugh eek no nie mow.. blaugh to co ja mam teraz chodzic w samej bieliznie gonk nie widze przeszkod... xd gonk gonk ale ja chce moje ciuchyy..... gonk gonk domokun *idzie sie ubrac w inne* stare ale ja nie lubie ciuchow... tylko krepuja ruchy... xd ale mi jest zimno....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Miss_Karina Lethiel Miss_Karina ja ide se ochlonac... topic Euri mnie lekko wkurzyl za przeproszeniem :/ papatki wam O.o ... Kariś !!! nie idz !! .. nie przejmooj sie tamtym gloopim topikiem crying mnie tesh zszokowalo ze ktos cie nominowal gonk prawie sie domyslam kto mnie nominowal... esh cosh zostaje ale nie na dlugo ja mam dostęp do pełnej listy ludzi, którrzy cie zgłosili twisted z resztą listę zgłaszających opublikujemy pewnego dnia w melinie... nie wiecie kiedy ale ten dzień nadejdzie... jak dym to dym blaugh kukus... zastrzelili mnie dziajaj na osiedlu konia... blaugh co prawda to moja wymarzona smierc... ale mialem dozyc przynajmniej 20stki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:22 am
Kukus ja mam dostęp do pełnej listy ludzi, którrzy cie zgłosili twisted z resztą listę zgłaszających opublikujemy pewnego dnia w melinie... nie wiecie kiedy ale ten dzień nadejdzie... jak dym to dym blaugh witaj Kukusiq 4laugh *przytuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:22 am
*przytula* no zaraz cos na to poradzimy... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:26 am
Ozzwald *przytula* no zaraz cos na to poradzimy... biggrin *wtula sie* ale ja i tak sie juz ubralam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:26 am
witam wszystkich whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:28 am
Kitty ShadowCat witam wszystkich whee 4laugh Cześć biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok znikam popracowac... papatki wam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat witam wszystkich whee 4laugh czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:29 am
Miss_Karina ok znikam popracowac... papatki wam whee papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:30 am
aaargh !! xd dosyc tego !! *bierze rozbieg* *wskakooje na Ozza* *przewraca* *morderczy wzrok* gadaj o cio ci chodzi !!!!!!!!! gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:31 am