|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:06 am
sweet_chii dobra , ja spadam... jakos nudno tu :/ paaa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:07 am
sweet_chii dobra , ja spadam... jakos nudno tu :/ papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:08 am
ja ide se ochlonac... topic Euri mnie lekko wkurzyl za przeproszeniem :/ papatki wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:09 am
Lethiel Ozzwald Lethiel *skok na Ozza* 4laugh witaj whee xd aty nie masz co skakac... obrazilem sie... O.o crying crying crying za cio ?? sad za cio ?? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:09 am
Cześć whee
*idzie szukać swoich ciuchow...* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:10 am
Miss_Karina ja ide se ochlonac... topic Euri mnie lekko wkurzyl za przeproszeniem :/ papatki wam O.o ... Kariś !!! nie idz !! .. nie przejmooj sie tamtym gloopim topikiem crying mnie tesh zszokowalo ze ktos cie nominowal gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:11 am
Illune Cześć whee *idzie szukać swoich ciuchow...* stare opcy chyba w nich wyszedl... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:11 am
Illune Cześć whee *idzie szukać swoich ciuchow...* stare witaj *przytuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:13 am
Ozzwald Illune Cześć whee *idzie szukać swoich ciuchow...* stare opcy chyba w nich wyszedl... blaugh eek no nie mow.. blaugh to co ja mam teraz chodzic w samej bieliznie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:14 am
Lethiel Miss_Karina ja ide se ochlonac... topic Euri mnie lekko wkurzyl za przeproszeniem :/ papatki wam O.o ... Kariś !!! nie idz !! .. nie przejmooj sie tamtym gloopim topikiem crying mnie tesh zszokowalo ze ktos cie nominowal gonk prawie sie domyslam kto mnie nominowal... esh cosh zostaje ale nie na dlugo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:17 am
Illune Ozzwald Illune Cześć whee *idzie szukać swoich ciuchow...* stare opcy chyba w nich wyszedl... blaugh eek no nie mow.. blaugh to co ja mam teraz chodzic w samej bieliznie gonk nie widze przeszkod... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:17 am
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina ja ide se ochlonac... topic Euri mnie lekko wkurzyl za przeproszeniem :/ papatki wam O.o ... Kariś !!! nie idz !! .. nie przejmooj sie tamtym gloopim topikiem crying mnie tesh zszokowalo ze ktos cie nominowal gonk prawie sie domyslam kto mnie nominowal... esh cosh zostaje ale nie na dlugo 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:18 am
Ozzwald Illune Ozzwald Illune Cześć whee *idzie szukać swoich ciuchow...* stare opcy chyba w nich wyszedl... blaugh eek no nie mow.. blaugh to co ja mam teraz chodzic w samej bieliznie gonk nie widze przeszkod... xd gonk gonk ale ja chce moje ciuchyy..... gonk gonk domokun *idzie sie ubrac w inne* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:20 am
Illune gonk gonk ale ja chce moje ciuchyy..... gonk gonk domokun *idzie sie ubrac w inne* stare opcy na pewno "odda" xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 2:20 am
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina ja ide se ochlonac... topic Euri mnie lekko wkurzyl za przeproszeniem :/ papatki wam O.o ... Kariś !!! nie idz !! .. nie przejmooj sie tamtym gloopim topikiem crying mnie tesh zszokowalo ze ktos cie nominowal gonk prawie sie domyslam kto mnie nominowal... esh cosh zostaje ale nie na dlugo ja mam dostęp do pełnej listy ludzi, którrzy cie zgłosili twisted z resztą listę zgłaszających opublikujemy pewnego dnia w melinie... nie wiecie kiedy ale ten dzień nadejdzie... jak dym to dym blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|