|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:43 am
Ibris Omega Sun Ibris Ja przez swieta spalam w nocy po 3-4h, jak dla mnie to bardzo malo ^^' to bylo straszne... Czasem zaluje, ze nie moge sie przekonac do picia kawy xp Ja tam po kawie zasypiam, wiec wiesz... xd Ciesze sie, ze juz mam swoje lozko. Odespie moze... Hey Leth ^.^ witaj *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:43 am
PointZer0 Omega Sun Ibris Ja przez swieta spalam w nocy po 3-4h, jak dla mnie to bardzo malo ^^' to bylo straszne... Czasem zaluje, ze nie moge sie przekonac do picia kawy xp Kawa dooooobra xd Ale mocna , ze 3 , 4 łyżki parzonejSweet Chi , ja mam takie pytanie bo mi to spokoju nie daje - gdzie Ty mnie widzialas na konwencie ? xd nie wiem gdzie... sweatdrop alw jak spojrzalam nas twoje zdjecie to stwierdzilam, ze bardzo dobrze z widzenia cie znam... 3nodding na ktorych warszawskich konwentach byles?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:44 am
4laugh *przytuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee Zerooś *przytuuuuuuuuul* whee whee whee Jas *przytuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:45 am
Lethiel Ibris Omega Sun Ibris Ja przez swieta spalam w nocy po 3-4h, jak dla mnie to bardzo malo ^^' to bylo straszne... Czasem zaluje, ze nie moge sie przekonac do picia kawy xp Ja tam po kawie zasypiam, wiec wiesz... xd Ciesze sie, ze juz mam swoje lozko. Odespie moze... Hey Leth ^.^ witaj *przytuuuuul* whee hejeczka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:46 am
witaj chii 4laugh *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Kawa dooooobra xd Ale mocna , ze 3 , 4 łyżki parzonejbleee nie lubie kawy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii bylam tez na obu yurikonach surprised , ale to moje qmpele organizowaly, jednak ja odmowilam orgowania xp na tej, co trzeba bylo miec ta karteczke przyczepiona to tez bylam... xd poszedles do qmpla i? xd *gest stukania łokciem w dno butelki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:50 am
Omega Sun PointZer0 Kawa dooooobra xd Ale mocna , ze 3 , 4 łyżki parzonejbleee nie lubie kawy gonk żadnej ? z mlekiem , cukrem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:51 am
PointZer0 sweet_chii bylam tez na obu yurikonach surprised , ale to moje qmpele organizowaly, jednak ja odmowilam orgowania xp na tej, co trzeba bylo miec ta karteczke przyczepiona to tez bylam... xd poszedles do qmpla i? xd *gest stukania łokciem w dno butelki* ahaaa... rozumiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:53 am
Miss_Karina co do topicu konkursowego nie wiem czy sie smiac czy plakac >.<" smiac, to napewno na zasadzie zartu konkurs sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun PointZer0 Kawa dooooobra xd Ale mocna , ze 3 , 4 łyżki parzonejbleee nie lubie kawy gonk ja tesh nie lubiu kawy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Miss_Karina co do topicu konkursowego nie wiem czy sie smiac czy plakac >.<" smiac, to napewno na zasadzie zartu konkurs sweatdrop spoko sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|