|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:33 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai hehe no to narysuj byle co i podpisz- mikser XD khem cos ci sie podwineło XD jakos nie zauwazylam :> moze mi powiesz co? XDpo co niech sobie bedzie podwinieta, ładna bielizna XD ty maly zboku twisted xd
hej Zeruś ^^, a gdzie ten topic? O.o XD no co taka natura blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:33 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai hehe no to narysuj byle co i podpisz- mikser XD khem cos ci sie podwineło XD jakos nie zauwazylam :> moze mi powiesz co? XDpo co niech sobie bedzie podwinieta, ładna bielizna XD ty maly zboku twisted xd
hej Zeruś ^^, a gdzie ten topic? O.oto ty jeszcze nie wiesz, że jesteś nominowana ?!?!?! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:34 am
Ibris bo-boze, za co? ^^''''' Heyka Omi biggrin po imprezie czy cisnienie? Po prostu za pozno poszlam spac i teraz chodze jak zombie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:35 am
Omega Sun czesc ninja moja glowa gonk Cesc Omi O.o a co sie staloz twoja gloowka? Czesc Chii!!! =^w^= @Jas- O.o pseplasam... juz lookam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:36 am
Omega Sun Ibris bo-boze, za co? ^^''''' Heyka Omi biggrin po imprezie czy cisnienie? Po prostu za pozno poszlam spac i teraz chodze jak zombie sweatdrop Ja przez swieta spalam w nocy po 3-4h, jak dla mnie to bardzo malo ^^' to bylo straszne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:37 am
Miss_Karina Omega Sun czesc ninja moja glowa gonk Cesc Omi O.o a co sie staloz twoja gloowka? Czesc Chii!!! =^w^= @Jas- O.o pseplasam... juz lookam czescik carrie-chan!! za co ty ja przepraszasz? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:38 am
Ibris Ja przez swieta spalam w nocy po 3-4h, jak dla mnie to bardzo malo ^^' to bylo straszne... Czasem zaluje, ze nie moge sie przekonac do picia kawy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ibris Ja przez swieta spalam w nocy po 3-4h, jak dla mnie to bardzo malo ^^' to bylo straszne... Czasem zaluje, ze nie moge sie przekonac do picia kawy xp Kawa dooooobra xd Ale mocna , ze 3 , 4 łyżki parzonejSweet Chi , ja mam takie pytanie bo mi to spokoju nie daje - gdzie Ty mnie widzialas na konwencie ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ibris bo-boze, za co? ^^''''' Heyka Omi biggrin po imprezie czy cisnienie? Po prostu za pozno poszlam spac i teraz chodze jak zombie sweatdrop wspolczucia ^^" co do topicu konkursowego nie wiem czy sie smiac czy plakac >.<"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Ibris bo-boze, za co? ^^''''' Heyka Omi biggrin po imprezie czy cisnienie? Po prostu za pozno poszlam spac i teraz chodze jak zombie sweatdrop ja poszłam o 2.40 wszystko przez opcego... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:40 am
Omega Sun Ibris Ja przez swieta spalam w nocy po 3-4h, jak dla mnie to bardzo malo ^^' to bylo straszne... Czasem zaluje, ze nie moge sie przekonac do picia kawy xp Ja tam po kawie zasypiam, wiec wiesz... xd Ciesze sie, ze juz mam swoje lozko. Odespie moze... Hey Leth ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:40 am
Omega Sun Ibris Ja przez swieta spalam w nocy po 3-4h, jak dla mnie to bardzo malo ^^' to bylo straszne... Czasem zaluje, ze nie moge sie przekonac do picia kawy xp wiec wez glukardiamid ja juz wszystko przerabialam... mam to codziennie, bo dzien mi nie wystarcza i ucze sie zwykle do 4 a potem wstaje o 6 albo wogole nie ide spac... wystarczy kawa + glukardiamid + redbull i juz poruszam sie normalnie xd (nie znaczy, ze wygladam normalnie...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:41 am