|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:16 am
Jaswinder Lavagetas_heqetai hej- jak samopoczucie? :cP spox - opcy mi poprawił blaugh czesze sie :c]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:18 am
Lavagetas_heqetai jasne- tylko ze z tego wyjdzie raczej wąż ogrodowy z wejściem na płyty CD XD ale podejme sie XD Pfff, przejmujesz sie wink Ale bedzie! To tylko kwestia wyobrazni. Inni zobacza tam prawdziwy mikser biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:18 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai no to kaszanka- swieta po to sa zeby sie obijac- machnij coś jakiegoś kwiatka albo coś XD z twoim talentem to male piwko :cD _^_ to nie o kffiatka chodzi ale o pelnowymiarowy mikser (robot kuchenny) XDDD heh _^_ mikser? no to juz jest zboczenie XD no ale co tam- bzykniesz kontury- rozmażesz w srodku jakieś coś niby ze sie kreci i juz XD lol XD nie wytlumacze o co chodzi w zadaniu bo jest troshu porabane XD jak moje studia XDDDDDWitaj Jas ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:20 am
Ibris Lavagetas_heqetai jasne- tylko ze z tego wyjdzie raczej wąż ogrodowy z wejściem na płyty CD XD ale podejme sie XD Pfff, przejmujesz sie wink Ale bedzie! To tylko kwestia wyobrazni. Inni zobacza tam prawdziwy mikser biggrin jasne- w koncu cala plastyka zalezy od punktu widzenia :cD Karinko-- to ja zaczynam lubic ta twoja uczelnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:23 am
Lavagetas_heqetai Ibris Lavagetas_heqetai jasne- tylko ze z tego wyjdzie raczej wąż ogrodowy z wejściem na płyty CD XD ale podejme sie XD Pfff, przejmujesz sie wink Ale bedzie! To tylko kwestia wyobrazni. Inni zobacza tam prawdziwy mikser biggrin jasne- w koncu cala plastyka zalezy od punktu widzenia :cD Karinko-- to ja zaczynam lubic ta twoja uczelnie XD wlasnie plastyka zalezy od pktu widzenia XD a ja w podstawowce nienawidzilam plastyki XDDDDDD
uczelnia jest spoko,ale jesli chodzi o zadania _^_ gleba po prostu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaka jest wasza opinia na temat konkursu Euriny - proszę o wypowiedź na topicu konkursowym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Jaka jest wasza opinia na temat konkursu Euriny - proszę o wypowiedź na topicu konkursowym... Hey Zero. Moja opinie juz chyba znasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:25 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Ibris Lavagetas_heqetai jasne- tylko ze z tego wyjdzie raczej wąż ogrodowy z wejściem na płyty CD XD ale podejme sie XD Pfff, przejmujesz sie wink Ale bedzie! To tylko kwestia wyobrazni. Inni zobacza tam prawdziwy mikser biggrin jasne- w koncu cala plastyka zalezy od punktu widzenia :cD Karinko-- to ja zaczynam lubic ta twoja uczelnie XD wlasnie plastyka zalezy od pktu widzenia XD a ja w podstawowce nienawidzilam plastyki XDDDDDD
uczelnia jest spoko,ale jesli chodzi o zadania _^_ gleba po prostu XD hehe no to narysuj byle co i podpisz- mikser XD khem cos ci sie podwineło XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:27 am
Lavagetas_heqetai hehe no to narysuj byle co i podpisz- mikser XD khem cos ci sie podwineło XD jakos nie zauwazylam :> moze mi powiesz co? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:29 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai hehe no to narysuj byle co i podpisz- mikser XD khem cos ci sie podwineło XD jakos nie zauwazylam :> moze mi powiesz co? XDpo co niech sobie bedzie podwinieta, ładna bielizna XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:30 am
czesc ninja
moja glowa gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:31 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai hehe no to narysuj byle co i podpisz- mikser XD khem cos ci sie podwineło XD jakos nie zauwazylam :> moze mi powiesz co? XDpo co niech sobie bedzie podwinieta, ładna bielizna XD ty maly zboku twisted xd
hej Zeruś ^^, a gdzie ten topic? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 1:32 am
bo-boze, za co? ^^''''' Heyka Omi biggrin po imprezie czy cisnienie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|