Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9671 9672 9673 9674 9675 9676 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:58 am

Miss_Karina
Lavagetas_heqetai
Miss_Karina
czesc wam.... szkraby whee .<">
hej karinko ^^
Pisiuuu 4laugh mraaaa =^^= esh piekny dzionek dzis a ja kibluje w domciu crying ale za to jutro wybieram sie w koncu do wawki *^________^*
*^^* a czemu kiblujesz? jakas kara? :cD co takiego zrobilas niegrzecznego? i chce miec z tego zdjecia xd hehe zart 3nodding
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 12:59 am

Rude *_* mraaau... Ekhm, no ale przynajmniej kontrastuje sie z moim ubraniem XD I kuruje sie dalej. Na swieta pojechalam zdrowa, ale potem zaczelo sie chodzenie w zlym odzieniu, mokniecie etc. itd... i teges, stalo sie XD

Gailenquen

Miss_Karina

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 1:03 am

Lavagetas_heqetai
Miss_Karina
Lavagetas_heqetai
Miss_Karina
hej karinko ^^
Pisiuuu 4laugh mraaaa =^^= esh piekny dzionek dzis a ja kibluje w domciu crying ale za to jutro wybieram sie w koncu do wawki *^________^*
*^^* a czemu kiblujesz? jakas kara? :cD co takiego zrobilas niegrzecznego? i chce miec z tego zdjecia xd hehe zart 3nodding
esh XD kibluje bo musze pracowac xp obijalam sie przez swieta XD i na piatek musze przyniesc cokolwiek zrobione w Corelu lub Photoshopie a... nic nie mam XD
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 1:04 am

cokolwiek? ;P narysuj kilka kresek, jakis efekt i bedzie. Chyba, ze cos innego chodzi XD

Gailenquen

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 1:04 am

Miss_Karina
Lavagetas_heqetai
Miss_Karina
Lavagetas_heqetai
Miss_Karina
hej karinko ^^
esh XD kibluje bo musze pracowac xp obijalam sie przez swieta XD i na piatek musze przyniesc cokolwiek zrobione w Corelu lub Photoshopie a... nic nie mam XD
no to kaszanka- swieta po to sa zeby sie obijac- machnij coś jakiegoś kwiatka albo coś XD z twoim talentem to male piwko :cD
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 1:05 am

berek!

Jaswinder

Sparkly Hunter

Miss_Karina

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 1:05 am

Ibris
Rude *_* mraaau... Ekhm, no ale przynajmniej kontrastuje sie z moim ubraniem XD I kuruje sie dalej. Na swieta pojechalam zdrowa, ale potem zaczelo sie chodzenie w zlym odzieniu, mokniecie etc. itd... i teges, stalo sie XD
esh XD normalka XDDD ja to glupio raz zrobilam ze lepilam rzezbe w sniegu bez kurtki a troche wialo XD i znow sie rozchorowalam XD mam nadzieje ze profesorowie nie udusza mnie jak wroce za moja nieobecnosc tuz przed swietami XP
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 1:07 am

Jaswinder
berek!
hej- jak samopoczucie? :cP

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Miss_Karina

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 1:09 am

Lavagetas_heqetai
no to kaszanka- swieta po to sa zeby sie obijac- machnij coś jakiegoś kwiatka albo coś XD z twoim talentem to male piwko :cD
_^_ to nie o kffiatka chodzi ale o pelnowymiarowy mikser (robot kuchenny) XDDD heh _^_
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 1:11 am

Miss_Karina
Lavagetas_heqetai
_^_ to nie o kffiatka chodzi ale o pelnowymiarowy mikser (robot kuchenny) XDDD heh _^_
mikser? no to juz jest zboczenie XD no ale co tam- bzykniesz kontury- rozmażesz w srodku jakieś coś niby ze sie kreci i juz XD

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Gailenquen

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 1:12 am

Lavagetas_heqetai
Miss_Karina
Lavagetas_heqetai
mikser? no to juz jest zboczenie XD no ale co tam- bzykniesz kontury- rozmażesz w srodku jakieś coś niby ze sie kreci i juz XD
I gotowe, no LH XD to moze pomoz Karince i narysuj, co? xd
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 1:13 am

[ Message temporarily off-line ]

Jaswinder

Sparkly Hunter

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Tue Mar 29, 2005 1:14 am

Lavagetas_heqetai
Jaswinder
berek!
hej- jak samopoczucie? :cP
spox - opcy mi poprawił blaugh
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 1:15 am

[ Message temporarily off-line ]

Gailenquen

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Tue Mar 29, 2005 1:15 am

Ibris
Lavagetas_heqetai
Miss_Karina
Lavagetas_heqetai
I gotowe, no LH XD to moze pomoz Karince i narysuj, co? xd
jasne- tylko ze z tego wyjdzie raczej wąż ogrodowy z wejściem na płyty CD XD ale podejme sie XD
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9671 9672 9673 9674 9675 9676 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games