|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:40 am
Lavagetas_heqetai Ibris Oye Eredin xd LH wink Wiesz no... ja tam nie widzialam... moze w ogole nie wygladasz? moze i lepiej ale Tao zrobiła nowa galerie xd i o co chodzi z tym konkursem? O.o Eurina cos tam wymyslila... ==' w kazdym razie, to nic milego dla innych. Kiedys o tym wspominala, ktos ja wkurzal. Aahh... jeden kij xp *idzie oblookac galeryjke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:40 am
Lavagetas_heqetai Ibris Oye Eredin xd LH wink Wiesz no... ja tam nie widzialam... moze w ogole nie wygladasz? moze i lepiej ale Tao zrobiła nowa galerie xd i o co chodzi z tym konkursem? O.o jaki konkurs ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:41 am
Eredin Ibris Oye Eredin xd LH wink Wiesz no... ja tam nie widzialam... moze w ogole nie wygladasz? Jesli nie ma odbicia w lustrze to ma cos z wampira razz zawsze pęka gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:42 am
Ibris Lavagetas_heqetai Ibris Oye Eredin xd LH wink Wiesz no... ja tam nie widzialam... moze w ogole nie wygladasz? moze i lepiej ale Tao zrobiła nowa galerie xd i o co chodzi z tym konkursem? O.o Eurina cos tam wymyslila... ==' w kazdym razie, to nic milego dla innych. Kiedys o tym wspominala, ktos ja wkurzal. Aahh... jeden kij xp *idzie oblookac galeryjke* i kto jej pozwolil w ogole na takiego sticka- dziwne i jeszcze dziwniejsze powymyslała powody :c/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:46 am
Lavagetas_heqetai i kto jej pozwolil w ogole na takiego sticka- dziwne i jeszcze dziwniejsze powymyslała powody :c/ Moze to nie moj interes, ale raczej wypadaloby to usunac ==' Pzt. ladnego dragona masz na zdjeciu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:47 am
Ibris Lavagetas_heqetai i kto jej pozwolil w ogole na takiego sticka- dziwne i jeszcze dziwniejsze powymyslała powody :c/ Moze to nie moj interes, ale raczej wypadaloby to usunac ==' Pzt. ladnego dragona masz na zdjeciu wink moja hluba :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:48 am
Witam ^^
Ja tylko na kwilę, bo muszę sprzątać biggrin Ale chciałam się przywitać razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:48 am
czesc wam.... szkraby whee .<">
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:49 am
hey Karinka, hey Nov ^____^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:51 am
Hey Ib, widzę że jesteś szczęśliwą posiadaczką kotka ^^
Ja miałam psa, ale sprzedałam, a potem zamiast kota kupiłam sobie czerwone gogle ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:51 am
Ibris hey Karinka, hey Nov ^____^ Hejka Ibri =^w^= co u ciebie? XD ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:52 am
Miss_Karina czesc wam.... szkraby whee .<"> hej karinko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:54 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina czesc wam.... szkraby whee .<"> hej karinko ^^Pisiuuu 4laugh mraaaa =^^= esh piekny dzionek dzis a ja kibluje w domciu crying ale za to jutro wybieram sie w koncu do wawki *^________^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:55 am
Miss_Karina Ibris hey Karinka, hey Nov ^____^ Hejka Ibri =^w^= co u ciebie? XD ^^ Dziekuje za pozdrowienia xd Czuje sie doprawy swietnie no... Comiesieczna meka + silne przeziebienia i bolace nerki XDDD heart Novelin ;> szkoda, ze te kotki czarne nie sa. I pozycz mi WHR ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:57 am
Ibris Miss_Karina Ibris hey Karinka, hey Nov ^____^ Hejka Ibri =^w^= co u ciebie? XD ^^ Dziekuje za pozdrowienia xd Czuje sie doprawy swietnie no... Comiesieczna meka + silne przeziebienia i bolace nerki XDDD heart Novelin ;> szkoda, ze te kotki czarne nie sa. I pozycz mi WHR ^^ no szkoda ze nie sa czarne, albo takie w plamki =^^= jeszcze kurujesz? O.o ja juz prawie wykurowalam sie =^^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|