|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:25 am
*drzwi od komorki pod schodami lekko sie rozsuwaja* o... o kurcze, kilka dni czlowieka nie bylo i tyle nowych twarzy oO'
hey wszystkim ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:27 am
*zaglada* Hey znowu ^^"Ibris *drzwi od komorki pod schodami lekko sie rozsuwaja* o... o kurcze, kilka dni czlowieka nie bylo i tyle nowych twarzy oO' hey wszystkim ^^ Jak Charlie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:30 am
ole ! ja tylko na chwile :c]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:30 am
czuje sie obca XD jak sie tu znalazlyscie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:32 am
Ibris czuje sie obca XD jak sie tu znalazlyscie? nie poznaje mnie O.o i jestem chlopcem wiec co to za "znalazłyście" XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:33 am
Lavagetas_heqetai Ibris czuje sie obca XD jak sie tu znalazlyscie? nie poznaje mnie O.o i jestem chlopcem wiec co to za "znalazłyście" XD Wiesz, te Twoje rysy twarzy... Cie nie zauwazylam xd Heyka LH ^_____^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:35 am
Ibris Lavagetas_heqetai Ibris czuje sie obca XD jak sie tu znalazlyscie? nie poznaje mnie O.o i jestem chlopcem wiec co to za "znalazłyście" XD Wiesz, te Twoje rysy twarzy... Cie nie zauwazylam xd Heyka LH ^_____^ Oo ze niby wygladam? O.O a zawsze mysalalem ze wygladam jak chłop gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:35 am
Hejka wszyskim biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:36 am
Eredin Hejka wszyskim biggrin xd witka ;c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:36 am
Oye Eredin xd
LH wink Wiesz no... ja tam nie widzialam... moze w ogole nie wygladasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:38 am
Ibris Oye Eredin xd LH wink Wiesz no... ja tam nie widzialam... moze w ogole nie wygladasz? moze i lepiej ale Tao zrobiła nowa galerie xd i o co chodzi z tym konkursem? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:38 am
To było okrutne ;3 (a jezeli to pytanko bylo miedzy innymi do mnie, to odpowiadam - opowiesci znajomych + choroba + nudy + kocia ciekawosc ;3)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:39 am
Ibris Oye Eredin xd LH wink Wiesz no... ja tam nie widzialam... moze w ogole nie wygladasz? Jesli nie ma odbicia w lustrze to ma cos z wampira razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:40 am
Shiinma To było okrutne ;3 (a jezeli to pytanko bylo miedzy innymi do mnie, to odpowiadam - opowiesci znajomych + choroba + nudy + kocia ciekawosc ;3) czemu ja dzis nic nie kumam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|