|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:02 am
Stokrotka Nightmaree Stokrotka Nightmaree *tanczy*wyyypijmy za bleeedy wink o nie dopoiero ranek i ty juz pijana no a jak moj malzonek dzis mnie zbudzil o 6 rano i stwierdzil ze ja do szkoly ide xd hahahhaha no nie moge ja ledwo oczy otworzyłam po wczorajszym spacerze no poszlismy spac dalej nie ma jak to troskliwy maz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:03 am
Stokrotka Nightmaree Stokrotka Nightmaree *tanczy*wyyypijmy za bleeedy wink o nie dopoiero ranek i ty juz pijana no a jak moj malzonek dzis mnie zbudzil o 6 rano i stwierdzil ze ja do szkoly ide xd hahahhaha no nie moge ja ledwo oczy otworzyłam po wczorajszym spacerze A jak decyzja Kasi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:03 am
a my dzis co porabiamy czy twoj malzonek wybiera sie do placy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:05 am
Stokrotka a my dzis co porabiamy czy twoj malzonek wybiera sie do placy nooooo wlasnie trzeba cos z organizowac bede wolna gdzies od 13 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:07 am
Nightmaree Stokrotka a my dzis co porabiamy czy twoj malzonek wybiera sie do placy nooooo wlasnie trzeba cos z organizowac bede wolna gdzies od 13 xd no ja tez gdzies zobacz jekie sloneczko nas wita ja musze nauczyc sie z bioli całego semesteru na zaliczena a jak tu jak takie słoneczko crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:08 am
Stokrotka Nightmaree Stokrotka a my dzis co porabiamy czy twoj malzonek wybiera sie do placy nooooo wlasnie trzeba cos z organizowac bede wolna gdzies od 13 xd no ja tez gdzies zobacz jekie sloneczko nas wita ja musze nauczyc sie z bioli całego semesteru na zaliczena a jak tu jak takie słoneczko crying masz jakies wiersze opracowane w tych gazetach do matury?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:11 am
przyda mi sie a jak reszta kobiet na ktora do pracy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:11 am
Nightmaree przyda mi sie a jak reszta kobiet na ktora do pracy? justyny juz nie ma a mama pewnie cos po 12
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:12 am
Cześć Rodacy! biggrin heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:12 am
Stokrotka Nightmaree przyda mi sie a jak reszta kobiet na ktora do pracy? justyny juz nie ma a mama pewnie cos po 12 to sie pojawie pozniej cos wymyslimy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:13 am
Rosinee Cześć Rodacy! biggrin heart witamm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:14 am
Nightmaree Stokrotka Nightmaree przyda mi sie a jak reszta kobiet na ktora do pracy? justyny juz nie ma a mama pewnie cos po 12 to sie pojawie pozniej cos wymyslimy xd ale neiewiem czy nie bede u kaski bo ide domiej jak mama wyjdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|