|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:49 pm
Nightmaree PointZer0 Nightmaree *tanczy*wyyypijmy za bleeedy wink O nie , nie kuś , ostatnio piję codziennie przynajmniej 2 piwa , jak tak dalej pójdzie to mi miesień urośnie xd hehehe bedziesz bardziej sexi sweatdrop Tjaa , zawsze marzyłem o tym żeby być zdolnym do takiego zajefajnego tanca brzucha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:49 pm
kropka *wchodzi, wypija jeden kieliszek szampana i rozgląda sie* ejjj jesteście czy was nie ma?? gonk *spiewa* małooo nas małooo nas do pieczeni chleba stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:50 pm
kropka *wchodzi, wypija jeden kieliszek szampana i rozgląda sie* ejjj jesteście czy was nie ma?? gonk Mnie nie ma xd Ale ciii.. nie mogą sie dowiedzieć ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:50 pm
Stokrotko wzywam Cie ummmmmmmmmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:52 pm
hejka wszytkim whee
mam pytanko : co trzeba zrobic zeby zalozyc to cos w banku ?? u u mnie chyba sie nie da sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:54 pm
Mistle hejka wszytkim whee mam pytanko : co trzeba zrobic zeby zalozyc to cos w banku ?? u u mnie chyba sie nie da sad zalożyć cos w banku ? Hmm... jeżeli chodzi o założenie sklepu na Marketplace to trzeba kupić vending license , za bodajże 2k , a żeby zacząć trade'a trzeba kupić trading tą drugą licencję , za 500 golda chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:55 pm
PointZer0 Mistle hejka wszytkim whee mam pytanko : co trzeba zrobic zeby zalozyc to cos w banku ?? u u mnie chyba sie nie da sad zalożyć cos w banku ? Hmm... jeżeli chodzi o założenie sklepu na Marketplace to trzeba kupić vending license , za bodajże 2k , a żeby zacząć trade'a trzeba kupić trading tą drugą licencję , za 500 golda chyba ona pyta jak a nie co trzeba słonce nie moje kochane :* trzeba kliknac na to cos komu chcesz cos przeslac i tam bedziesz miala link do banku i taki przycisk i tam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:56 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:57 pm
Nightmaree Stokrotko wzywam Cie ummmmmmmmmm A Ty coś taka rozśpiewana już od rana ? xd Wiosna ? wink xd No , a ja lecę pod pryshnic , do zobaczenia wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightmaree *tanczy*wyyypijmy za bleeedy wink o nie dopoiero ranek i ty juz pijana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Nightmaree Stokrotko wzywam Cie ummmmmmmmmm A Ty coś taka rozśpiewana już od rana ? xd Wiosna ? wink xd No , a ja lecę pod pryshnic , do zobaczenia wszystkim xd no to ja lece popatrzec na prysznic biggrin do zobaczeni wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:59 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:59 pm
Stokrotka Nightmaree *tanczy*wyyypijmy za bleeedy wink o nie dopoiero ranek i ty juz pijana no a jak moj malzonek dzis mnie zbudzil o 6 rano i stwierdzil ze ja do szkoly ide xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:00 am
Nightmaree Stokrotka Nightmaree *tanczy*wyyypijmy za bleeedy wink o nie dopoiero ranek i ty juz pijana no a jak moj malzonek dzis mnie zbudzil o 6 rano i stwierdzil ze ja do szkoly ide xd hahahhaha no nie moge ja ledwo oczy otworzyłam po wczorajszym spacerze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|