Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9665 9666 9667 9668 9669 9670 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Mar 28, 2005 3:37 pm

Ozzwald
mam nadzieje ze wystarcza im moje blizny na reku i klatce piersiowej jak sie nozem ciolem, plus rysunek bialo czerwonej szachownicy na lewym przedramieni... no i tekst w stylu "kiedy mi dacie karabin bo ja bardzo lubie strzelac"

Ozzy dlaczego ciales sie nozem eek crying ?
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 3:38 pm

Omega Sun
Ozzwald
mam nadzieje ze wystarcza im moje blizny na reku i klatce piersiowej jak sie nozem ciolem, plus rysunek bialo czerwonej szachownicy na lewym przedramieni... no i tekst w stylu "kiedy mi dacie karabin bo ja bardzo lubie strzelac"

bo czulem taka potrzebe... to mnie uspakajało... niektorzy pala papierosy, wciagaja, pija a ja sie ciolem...

Ozzwald

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Mar 28, 2005 3:39 pm

Ozzwald
Omega Sun
Ozzwald

bo czulem taka potrzebe... to mnie uspakajało... niektorzy pala papierosy, wciagaja, pija a ja sie ciolem...

ale przeciez mozesz sobie zrobic krzywde crying
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 3:40 pm

Omega Sun
Ozzwald
Omega Sun
Ozzwald

ale przeciez mozesz sobie zrobic krzywde crying
jak by mnie to cos obchodzilo...

Ozzwald

Kukus

PostPosted: Mon Mar 28, 2005 3:43 pm

Omega
Ozzwald
uzupełnię jego odpowiedź... bo jest żałosnym frajerem
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 3:43 pm

to ja spadam....

Ozzwald

Kimagure-chan

PostPosted: Mon Mar 28, 2005 3:47 pm

idę, papa wszystkim. *macha łapką* whee
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 10:35 pm

biggrin biggrin biggrin biggrin

Night_Lady

Night_Lady

PostPosted: Mon Mar 28, 2005 10:45 pm

crying crying crying crying crying zrobiłam najgorszą rzecz w swoim życiu Gajowym ;( sprzedałam cos zamiast za 5000 to za 5 ;( crying crying crying crying crying crying crying crying
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 11:12 pm

Nighty wiem okropienstwo, ale zawsze masz moje 75 w prezencie. Jakos sie odrobisz. Ja teraz oszczedzam na jakas dobra wedke.ehh niegdy nie uzbieram.

Ann_Miho

PointZer0

PostPosted: Mon Mar 28, 2005 11:13 pm

Mi się tam łowienie dawno znudziło , za to zraz sprzedam chyba te pasiaste portki za 50 golda stressed

Witam wszystkich
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 11:19 pm

PointZer0
Mi się tam łowienie dawno znudziło , za to zraz sprzedam chyba te pasiaste portki za 50 golda stressed

Witam wszystkich
no nie moje oczy znowu moga rozkoszowac sie Twoim widokiem o Panie wink

Nightcatt

Night_Lady

PostPosted: Mon Mar 28, 2005 11:24 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Mon Mar 28, 2005 11:25 pm

Nightcatt

Night_Lady

PostPosted: Mon Mar 28, 2005 11:28 pm

Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9665 9666 9667 9668 9669 9670 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games