|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 3:37 pm
Ozzwald mam nadzieje ze wystarcza im moje blizny na reku i klatce piersiowej jak sie nozem ciolem, plus rysunek bialo czerwonej szachownicy na lewym przedramieni... no i tekst w stylu "kiedy mi dacie karabin bo ja bardzo lubie strzelac" Ozzy dlaczego ciales sie nozem eek crying ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 3:38 pm
Omega Sun Ozzwald mam nadzieje ze wystarcza im moje blizny na reku i klatce piersiowej jak sie nozem ciolem, plus rysunek bialo czerwonej szachownicy na lewym przedramieni... no i tekst w stylu "kiedy mi dacie karabin bo ja bardzo lubie strzelac" Ozzy dlaczego ciales sie nozem eek crying ? bo czulem taka potrzebe... to mnie uspakajało... niektorzy pala papierosy, wciagaja, pija a ja sie ciolem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 3:39 pm
Ozzwald Omega Sun Ozzwald mam nadzieje ze wystarcza im moje blizny na reku i klatce piersiowej jak sie nozem ciolem, plus rysunek bialo czerwonej szachownicy na lewym przedramieni... no i tekst w stylu "kiedy mi dacie karabin bo ja bardzo lubie strzelac" Ozzy dlaczego ciales sie nozem eek crying ? bo czulem taka potrzebe... to mnie uspakajało... niektorzy pala papierosy, wciagaja, pija a ja sie ciolem... ale przeciez mozesz sobie zrobic krzywde crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 3:40 pm
Omega Sun Ozzwald Omega Sun Ozzwald mam nadzieje ze wystarcza im moje blizny na reku i klatce piersiowej jak sie nozem ciolem, plus rysunek bialo czerwonej szachownicy na lewym przedramieni... no i tekst w stylu "kiedy mi dacie karabin bo ja bardzo lubie strzelac" Ozzy dlaczego ciales sie nozem eek crying ? bo czulem taka potrzebe... to mnie uspakajało... niektorzy pala papierosy, wciagaja, pija a ja sie ciolem... ale przeciez mozesz sobie zrobic krzywde crying jak by mnie to cos obchodzilo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 3:43 pm
Omega Ozzwald Ozzy dlaczego ciales sie nozem eek crying ? bo czulem taka potrzebe... to mnie uspakajało... niektorzy pala papierosy, wciagaja, pija a ja sie ciolem... uzupełnię jego odpowiedź... bo jest żałosnym frajerem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 3:43 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 3:47 pm
idę, papa wszystkim. *macha łapką* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:35 pm
biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:45 pm
crying crying crying crying crying zrobiłam najgorszą rzecz w swoim życiu Gajowym ;( sprzedałam cos zamiast za 5000 to za 5 ;( crying crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:12 pm
Nighty wiem okropienstwo, ale zawsze masz moje 75 w prezencie. Jakos sie odrobisz. Ja teraz oszczedzam na jakas dobra wedke.ehh niegdy nie uzbieram.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:13 pm
Mi się tam łowienie dawno znudziło , za to zraz sprzedam chyba te pasiaste portki za 50 golda stressed
Witam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:19 pm
PointZer0 Mi się tam łowienie dawno znudziło , za to zraz sprzedam chyba te pasiaste portki za 50 golda stressed Witam wszystkich no nie moje oczy znowu moga rozkoszowac sie Twoim widokiem o Panie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|