|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:13 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ no to papa. Tylko mi sie tu nie rozbierać, bo jutro zarzne!! paps *znika w kominku* *hik* będę grzeczna xd chłopcy mnie przypilnują biggrin oj tak... nawet do pokoju cie odporowadzimy pozniej... twisted oj... nie macie innego wyjścia.. nie sądzę żebym tam sama doszła o własnych siłach sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:15 pm
Kitty ShadowCat oj... nie macie innego wyjścia.. nie sądzę żebym tam sama doszła o własnych siłach sweatdrop a kto ci karze isc.. zaniose cie tam... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:18 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat oj... nie macie innego wyjścia.. nie sądzę żebym tam sama doszła o własnych siłach sweatdrop a kto ci karze isc.. zaniose cie tam... biggrin eek xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:18 pm
nie odpowiedzialas na pytanie... wink @Ozz: to nie bylo konieczne......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:19 pm
BeeWolf_san opcy Jaswinder jestem jedyną rozebrana dziewczyną? *hik* *chowa się za opcym* eek a jakiego koloru masz majtki? a nie widzisz przecież jest rozebrana :] ... blaugh no właśnie nie mam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:21 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat oj... nie macie innego wyjścia.. nie sądzę żebym tam sama doszła o własnych siłach sweatdrop a kto ci karze isc.. zaniose cie tam... biggrin eek xd xd mam nadzieje ze pozwolisz mi zostac na noc bo ja to boje sie po ciemku chodzic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:23 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat oj... nie macie innego wyjścia.. nie sądzę żebym tam sama doszła o własnych siłach sweatdrop a kto ci karze isc.. zaniose cie tam... biggrin eek xd xd mam nadzieje ze pozwolisz mi zostac na noc bo ja to boje sie po ciemku chodzic... dać ci latarkę sweatdrop ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:25 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat oj... nie macie innego wyjścia.. nie sądzę żebym tam sama doszła o własnych siłach sweatdrop a kto ci karze isc.. zaniose cie tam... biggrin eek xd xd mam nadzieje ze pozwolisz mi zostac na noc bo ja to boje sie po ciemku chodzic... dać ci latarkę sweatdrop ? eee... sweatdrop idac z latareczka tez moze mi sie cos stac... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:27 pm
Ozz- ze mną jest bardziej niebezpiecznie niż byś szedł sam po ciemku. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:28 pm
Kitty ShadowCat Ozz- ze mną jest bardziej niebezpiecznie niż byś szedł sam po ciemku. stare ale przynajmniej mnie nie zabiora na izbe wytrzeźwien....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:29 pm
heart .... teraz to ja jestem uradowany .... coś pieknegoludzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:29 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat Ozz- ze mną jest bardziej niebezpiecznie niż byś szedł sam po ciemku. stare ale przynajmniej mnie nie zabiora na izbe wytrzeźwien.... ale ja nocą staję się naprawde agresywna, niebezpieczna... coś by ci się jeszcze stało sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:31 pm
BeeWolf_san heart .... teraz to ja jestem uradowany .... coś pieknegoludzie biggrin gdzie?!!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:32 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat Ozz- ze mną jest bardziej niebezpiecznie niż byś szedł sam po ciemku. stare ale przynajmniej mnie nie zabiora na izbe wytrzeźwien.... ale ja nocą staję się naprawde agresywna, niebezpieczna... coś by ci się jeszcze stało sweatdrop jakos cie wyciszymy... a bolu sie nie boje... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:32 pm
BeeWolf_san heart .... teraz to ja jestem uradowany .... coś pieknegoludzie biggrin boxa dostałeś? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|