|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:02 pm
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat *chwiele się* a co mam w nim napisać? musze uciekac- namysl sie do jutra co chcesz mi napisac o swoim "problemie" xd pła! ja tez ci moge o problemach napisać ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:03 pm
no to papa. Tylko mi sie tu nie rozbierać, bo jutro zarzne!! paps *znika w kominku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:04 pm
Kitty ShadowCat *proobooje tańczyć*spiepsza się na Ozzwalda.... redface psheprasham ale podłoga się chwieje.... panienko ile juz wypilas...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:04 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat *proobooje tańczyć*spiepsza się na Ozzwalda.... redface psheprasham ale podłoga się chwieje.... panienko ile juz wypilas...? mało *hik* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:06 pm
~~lena-undesaid~~ no to papa. Tylko mi sie tu nie rozbierać, bo jutro zarzne!! paps *znika w kominku* *hik* będę grzeczna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:07 pm
Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ no to papa. Tylko mi sie tu nie rozbierać, bo jutro zarzne!! paps *znika w kominku* *hik* będę grzeczna xd chłopcy mnie przypilnują biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:08 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat *proobooje tańczyć*spiepsza się na Ozzwalda.... redface psheprasham ale podłoga się chwieje.... panienko ile juz wypilas...? mało *hik* sweatdrop to moze sie jeszcze napijesz ze mna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:08 pm
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ no to papa. Tylko mi sie tu nie rozbierać, bo jutro zarzne!! paps *znika w kominku* *hik* będę grzeczna xd chłopcy mnie przypilnują biggrin jak ozzy cie przypilnuje to napewno z ubraniem sie porzegnasz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:09 pm
Kitty ShadowCat Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ no to papa. Tylko mi sie tu nie rozbierać, bo jutro zarzne!! paps *znika w kominku* *hik* będę grzeczna xd chłopcy mnie przypilnują biggrin oj tak... nawet do pokoju cie odporowadzimy pozniej... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:10 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat *proobooje tańczyć*spiepsza się na Ozzwalda.... redface psheprasham ale podłoga się chwieje.... panienko ile juz wypilas...? mało *hik* sweatdrop to moze sie jeszcze napijesz ze mna... moge sie napić *bierze kolejną butelkę szampana* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:11 pm
Jaswinder jestem jedyną rozebrana dziewczyną? *hik* *chowa się za opcym* eek a jakiego koloru masz majtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:12 pm
opcy a jakiego koloru masz majtki? granatowe bokserki... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 2:12 pm
opcy Jaswinder jestem jedyną rozebrana dziewczyną? *hik* *chowa się za opcym* eek a jakiego koloru masz majtki? a nie widzisz przecież jest rozebrana :] ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|