|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:43 pm
Illune twisted **zaczyna sie rozbierac.....** twisted **rzuca pusta butelka w Kitty ** ojj ..przeptraszam nie chcialam.... stare *hik* Buty zdejmuj buty, *siada na kanapie* Ah jam miło * włacza coś odpowiedniego, gprzygasają swiatła*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:43 pm
*idzie na chwile, wraca z gitara elektrychna i zaczyna spiewac i grac "COOL VIBES" cool vibes... all we can do is fight...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:44 pm
Ozzwald Lavagetas_heqetai BeeWolf_san /kredek nim się bardziej rozchulasz chcem ci powiedzieć ze ja przyszły pan prawnik, podpora społeczestwa, ostrzegam cie ze nie wszystko jest dozwolone :] wiem pilnuje sie i nawet nie dotykam blaugh acha... jasne... wink no co xd (wstreciuch jestem gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Illune twisted **zaczyna sie rozbierac.....** twisted **rzuca pusta butelka w Kitty ** ojj ..przeptraszam nie chcialam.... stare *hik* Buty zdejmuj buty, *siada na kanapie* Ah jam miło * włacza coś odpowiedniego, gprzygasają swiatła* nie mam juz butow..... musze spadac xd **pada na kanape z butelka w rece** :*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat spada ze stołu na Pisia* o psheprasham.. nie chciałam sweatdrop no problem I co nie dotykasz a ta ręka to co tam robi.??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:45 pm
opcy Jaswinder opcy Jaswinder eek crying *przytula się do opcego* crying crying crying co jest Jas? *przytuuul mnie* crying tak... to bylo znakomite wyjasnienie...... *przytula* crying *hik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat spada ze stołu na Pisia* o psheprasham.. nie chciałam sweatdrop no problem I co nie dotykasz a ta ręka to co tam robi.?? molestuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune BeeWolf_san Illune twisted **zaczyna sie rozbierac.....** twisted **rzuca pusta butelka w Kitty ** ojj ..przeptraszam nie chcialam.... stare *hik* Buty zdejmuj buty, *siada na kanapie* Ah jam miło * włacza coś odpowiedniego, gprzygasają swiatła* nie mam juz butow..... musze spadac xd No to pokarz stopiszony nie daj sie prosić....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat spada ze stołu na Pisia* o psheprasham.. nie chciałam sweatdrop no problem I co nie dotykasz a ta ręka to co tam robi.?? drapie mnie po pupci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:46 pm
acha....... swietnie...... mogla bys rozwinac swoja wypowiedz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:46 pm
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat spada ze stołu na Pisia* o psheprasham.. nie chciałam sweatdrop no problem I co nie dotykasz a ta ręka to co tam robi.?? drapie mnie po pupci Kredyś, chłopcyku, alebo nie masz czucia albo jesteś gorszy niz Kukus a gorszych nie ma ... to nie twoja pupa ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:48 pm
BeeWolf_san Lavagetas_heqetai BeeWolf_san Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat spada ze stołu na Pisia* o psheprasham.. nie chciałam sweatdrop no problem I co nie dotykasz a ta ręka to co tam robi.?? drapie mnie po pupci Kredyś, chłopcyku, alebo nie masz czucia albo jesteś gorszy niz Kukus a gorszych nie ma ... to nie twoja pupa ... dobra dotknalem jej pupy- jesstem napietnowany gonk blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:49 pm
Lavagetas_heqetai dobra dotknalem jej pupy- jesstem napietnowany gonk blaugh I jak mięciutka ?? Jedrniutkie ciałko czy raczej zachowywała się jak stara galaretka ?? xd chcesz dotknąć mojej ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:49 pm
ide w diably, narazie wszystkim, wesolego molestovania whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:50 pm
opcy acha....... swietnie...... mogla bys rozwinac swoja wypowiedz? crying *hiiiiiiiiiiiiiiiik* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|