|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:38 pm
Illune **wyrzuca za siebie psta juz beczulkee....** yay!! **bierze od Pisia butelke ** 4laugh 4laugh eek gdzie noje ciuchy..... eek **hik** khem no z tego co widze to masz jeszcze na sobie xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:38 pm
Lethiel O_o ... to byloby dziwne potomstwo .. feeee xd xp rasistka stare ich milosci nie pokonash stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:39 pm
mushu zmykać crying *przytuuuuuuul dla Azramka* :* whee
branoć wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...dobra - teraz to już spadam ...miłej nocki... ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune **wyrzuca za siebie psta juz beczulkee....** yay!! **bierze od Pisia butelke ** 4laugh 4laugh eek gdzie noje ciuchy..... eek **hik** khem no z tego co widze to masz jeszcze na sobie xd xd twisted **zaczyna sie rozbierac.....** twisted **rzuca pusta butelka w Kitty ** ojj ..przeptraszam nie chcialam.... stare *hik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Lethiel O_o ... to byloby dziwne potomstwo .. feeee xd xp rasistka stare ich milosci nie pokonash stare ja rasistka ?? :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel mushu zmykać crying *przytuuuuuuul dla Azramka* :* whee branoć wam pa kochanie :* *prztyuuuuul* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:40 pm
Jaswinder opcy Jaswinder eek crying *przytula się do opcego* crying crying crying co jest Jas? *przytuuul mnie* crying tak... to bylo znakomite wyjasnienie...... *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:41 pm
/kredek nim się bardziej rozchulasz chcem ci powiedzieć ze ja przyszły pan prawnik, podpora społeczestwa, ostrzegam cie ze nie wszystko jest dozwolone :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:41 pm
Illune Lavagetas_heqetai Illune **wyrzuca za siebie psta juz beczulkee....** yay!! **bierze od Pisia butelke ** 4laugh 4laugh eek gdzie noje ciuchy..... eek **hik** khem no z tego co widze to masz jeszcze na sobie xd xd twisted **zaczyna sie rozbierac.....** twisted **rzuca pusta butelka w Kitty ** ojj ..przeptraszam nie chcialam.... stare *hik* no ładnie xd to juz sie kwalifiluje na PM raczej nie na forum blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:42 pm
Illune Lavagetas_heqetai Illune **wyrzuca za siebie psta juz beczulkee....** yay!! **bierze od Pisia butelke ** 4laugh 4laugh eek gdzie noje ciuchy..... eek **hik** khem no z tego co widze to masz jeszcze na sobie xd xd twisted **zaczyna sie rozbierac.....** twisted **rzuca pusta butelka w Kitty ** ojj ..przeptraszam nie chcialam.... stare *hik* *spada ze stołu na Pisia* o psheprasham.. nie chciałam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:42 pm
BeeWolf_san /kredek nim się bardziej rozchulasz chcem ci powiedzieć ze ja przyszły pan prawnik, podpora społeczestwa, ostrzegam cie ze nie wszystko jest dozwolone :] wiem pilnuje sie i nawet nie dotykam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:43 pm
Lavagetas_heqetai BeeWolf_san /kredek nim się bardziej rozchulasz chcem ci powiedzieć ze ja przyszły pan prawnik, podpora społeczestwa, ostrzegam cie ze nie wszystko jest dozwolone :] wiem pilnuje sie i nawet nie dotykam blaugh acha... jasne... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:43 pm
Kitty ShadowCat Illune Lavagetas_heqetai Illune **wyrzuca za siebie psta juz beczulkee....** yay!! **bierze od Pisia butelke ** 4laugh 4laugh eek gdzie noje ciuchy..... eek **hik** khem no z tego co widze to masz jeszcze na sobie xd xd twisted **zaczyna sie rozbierac.....** twisted **rzuca pusta butelka w Kitty ** ojj ..przeptraszam nie chcialam.... stare *hik* *spada ze stołu na Pisia* o psheprasham.. nie chciałam sweatdrop no problem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|