|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:33 pm
Ozzy moze poproś kogos o gałeczke to zasniesz słodkim snem małego dzieciaczka ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:34 pm
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat *tańczy dalej*i co teraz mam zrobić? whee butki butki! xd potem reszte blaugh *wstaje z kanapy* gdzie mash...maritini...?? *obszukuje Pisia* w kieszeni xd ta... w kieszeni to ty pewnie masz dziure... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder eek crying *przytula się do opcego* crying crying crying co jest Jas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat *tańczy dalej*i co teraz mam zrobić? whee butki butki! xd potem reszte blaugh *wstaje z kanapy* gdzie mash...maritini...?? *obszukuje Pisia* w kieszeni xd nie chcesz mi dac martini.... crying crying **szuka swojej beczulki....** heart heart **wlewa w siebie jej caaalutka zawartosc **hik, hik **
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzy moze poproś kogos o gałeczke to zasniesz słodkim snem małego dzieciaczka ? o gałeczke raczej nie... ale o zrobienie to juz predzej... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:35 pm
Ozzwald Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat *tańczy dalej*i co teraz mam zrobić? whee butki butki! xd potem reszte blaugh *wstaje z kanapy* gdzie mash...maritini...?? *obszukuje Pisia* w kieszeni xd ta... w kieszeni to ty pewnie masz dziure... blaugh Tyle, że on na łysego nie wygląda. Więc co on robi z tą dziurą czyzby ja wykorzystywał "niemoralnie" ?? O tu panie coś o Martini mówią odrazu przypomina mi sie pewna para ze skrzypiącego łurzka i skarpetki na fujarach ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Azram YeY !! xd stvorze nova rase i zawlad... i bede cieszyl sie ich szczesciem whee zawładniesz wszystkimi nosami xd ....od nosa jest krootka droga do moozgu... Oby Mieczysław I Zuzia byli szczeslivi i mieli liczne potomstwo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat *tańczy dalej*i co teraz mam zrobić? whee butki butki! xd potem reszte blaugh *wstaje z kanapy* gdzie mash...maritini...?? *obszukuje Pisia* w kieszeni xd nie chcesz mi dac martini.... crying crying **szuka swojej beczulki....** heart heart **wlewa w siebie jej caaalutka zawartosc **hik, hik ** no chce xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:36 pm
opcy Jaswinder eek crying *przytula się do opcego* crying crying crying co jest Jas? *przytuuul mnie* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Tyle, że on na łysego nie wygląda. Więc co on robi z tą dziurą czyzby ja wykorzystywał "niemoralnie" ?? tez taka mialem do celow niemoralnych... ale wkoncu mi mama zaszyła i sielanka sie skonczyla... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Lavagetas_heqetai Azram YeY !! xd stvorze nova rase i zawlad... i bede cieszyl sie ich szczesciem whee zawładniesz wszystkimi nosami xd ....od nosa jest krootka droga do moozgu... Oby Mieczysław I Zuzia byli szczeslivi i mieli liczne potomstwo whee O_o ... to byloby dziwne potomstwo .. feeee xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:37 pm
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat *tańczy dalej*i co teraz mam zrobić? whee butki butki! xd potem reszte blaugh *wstaje z kanapy* gdzie mash...maritini...?? *obszukuje Pisia* w kieszeni xd nie chcesz mi dac martini.... crying crying **szuka swojej beczulki....** heart heart **wlewa w siebie jej caaalutka zawartosc **hik, hik ** no chce xd **wyrzuca za siebie psta juz beczulkee....** yay!! **bierze od Pisia butelke ** 4laugh 4laugh eek gdzie noje ciuchy..... eek **hik**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:37 pm
Azram Lavagetas_heqetai Azram YeY !! xd stvorze nova rase i zawlad... i bede cieszyl sie ich szczesciem whee zawładniesz wszystkimi nosami xd ....od nosa jest krootka droga do moozgu... Oby Mieczysław I Zuzia byli szczeslivi i mieli liczne potomstwo whee ale nie u wszystkich go znajdziesz xd --błogosławie im
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|