|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:28 pm
Kitty ShadowCat Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder pogrąża się w rozpaczy, siada goła w kącie... khem, dobrzy wieczor XD co sie stanelo? Oo 1) jestem tu już jakiś czas stare 2) zależy jak dla kogo dobry sweatdrop 3) moje siostry się stoczyły gonk 4) jedna nawet podrywa mi męża scream 5) chyba tobie coś stanęło... blaugh ja ci nikogo nie podrywałam tylko mu szampana dałam... pshesadzash scream eek crying *przytula się do opcego* crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*tańczy dalej*i co teraz mam zrobić? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Lavagetas_heqetai Lethiel piiiiisk!!! to sie rusza gonk xd xp nazywa sie Mieczysław- lubi wilgotne miejsaca, prosze XD czy moge polaczyc Mieczysława i paprotke Zuzie w pare ?? whee jasne bede dumny ze mam szwagra najlepszego bumpera na wschod od Durem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ *obserwooje rozbierajace sie kolo niej dziewuchy, CHLAST! w nie wodą* EJ, NO CO WY?! JA JESTEM ORGINAAAALNA, JA TANCZE W CIUUUUUUCHACH.....! *wyprowadza ja z pokoju* nie przeszkadzaj dziewczynom..... wink *wyrywa mu sie, CHLAST! opcy obrywa w twarz* NIE DOTYKAJ MNIE TY... TY BYDLAKU!!!!!!!!! *wraca na st�l i dalej tanczy, powstrzymujac dziewczyny od rozbierania sie* oj nieladnie Lena...... stare ŻE CO?! TY MI TU NIE MOW NIEŁADNIE!!!!!!!!! *hik* DZIEWCZYNY!!!!! *CHLAST! w nie wodą* PRZECIEŻ ONI WAS WYKORZYSTUJĄ!!! SPRZEDAJECIE SIE!!!!!! *hik* *bierze butelke szampana i pijac tanczy samotnie na innym stole*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:29 pm
Ozzwald nie moge zasnac ktora pani sie ze mna polozy zeby mi sie lepiej zasypial...? weź sobie jedna z tych na stole sweatdrop xd witaj Ozz *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat *tańczy dalej*i co teraz mam zrobić? whee połozyć sie z Ozzwaldem.. Konbawa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat *tańczy dalej*i co teraz mam zrobić? whee butki butki! xd potem reszte blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:31 pm
Lavagetas_heqetai Azram Lavagetas_heqetai [nazywa sie Mieczysław- lubi wilgotne miejsaca, prosze XD czy moge polaczyc Mieczysława i paprotke Zuzie w pare ?? whee jasne bede dumny ze mam szwagra najlepszego bumpera na wschod od Durem xd YeY !! xd stvorze nova rase i zawlad... i bede cieszyl sie ich szczesciem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald nie moge zasnac ktora pani sie ze mna polozy zeby mi sie lepiej zasypial...? weź sobie jedna z tych na stole sweatdrop xd witaj Ozz *przytuuuuul* whee tylko nie mnie!! Ostrzegam, ode mnie wara!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat *tańczy dalej*i co teraz mam zrobić? whee butki butki! xd potem reszte blaugh *wstaje z kanapy* gdzie mash...maritini...?? *obszukuje Pisia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Kitty ShadowCat Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder pogrąża się w rozpaczy, siada goła w kącie... khem, dobrzy wieczor XD co sie stanelo? Oo 1) jestem tu już jakiś czas stare 2) zależy jak dla kogo dobry sweatdrop 3) moje siostry się stoczyły gonk 4) jedna nawet podrywa mi męża scream 5) chyba tobie coś stanęło... blaugh ja ci nikogo nie podrywałam tylko mu szampana dałam... pshesadzash scream eek crying *przytula się do opcego* crying crying crying nie chciałam tak tego powiedzieć crying crying psheprasham crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Lavagetas_heqetai Azram Lavagetas_heqetai [nazywa sie Mieczysław- lubi wilgotne miejsaca, prosze XD czy moge polaczyc Mieczysława i paprotke Zuzie w pare ?? whee jasne bede dumny ze mam szwagra najlepszego bumpera na wschod od Durem xd YeY !! xd stvorze nova rase i zawlad... i bede cieszyl sie ich szczesciem whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:32 pm
Azram Lavagetas_heqetai Azram Lavagetas_heqetai [nazywa sie Mieczysław- lubi wilgotne miejsaca, prosze XD czy moge polaczyc Mieczysława i paprotke Zuzie w pare ?? whee jasne bede dumny ze mam szwagra najlepszego bumpera na wschod od Durem xd YeY !! xd stvorze nova rase i zawlad... i bede cieszyl sie ich szczesciem whee zawładniesz wszystkimi nosami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:33 pm
Illune Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat *tańczy dalej*i co teraz mam zrobić? whee butki butki! xd potem reszte blaugh *wstaje z kanapy* gdzie mash...maritini...?? *obszukuje Pisia* w kieszeni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|