|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:24 pm
Lethiel Azram mam wrashenie jakbys mnie oshukivala stare stare stare stare stare stare jak moglabym cie oszukiwać blaugh xd *przytuuuuuuuul* whee heart wiec przeprasham blaugh xd blaugh *przytuuuul* :* whee stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nagie nieletnie dziewuchy....... zaczynam kochac ta gildie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:25 pm
Azram Lethiel Azram mam wrashenie jakbys mnie oshukivala stare stare stare stare stare stare jak moglabym cie oszukiwać blaugh xd *przytuuuuuuuul* whee heart wiec przeprasham blaugh xd blaugh *przytuuuul* :* whee stare stare stare xd *wiesz na szyji* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder pogrąża się w rozpaczy, siada goła w kącie... khem, dobrzy wieczor XD co sie stanelo? Oo 1) jestem tu już jakiś czas stare 2) zależy jak dla kogo dobry sweatdrop 3) moje siostry się stoczyły gonk 4) jedna nawet podrywa mi męża scream 5) chyba tobie coś stanęło... blaugh ja ci nikogo nie podrywałam tylko mu szampana dałam... pshesadzash scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Lavagetas_heqetai Jaswinder pogrąża się w rozpaczy, siada goła w kącie... khem, dobrzy wieczor XD co sie stanelo? Oo 1) jestem tu już jakiś czas stare 2) zależy jak dla kogo dobry sweatdrop 3) moje siostry się stoczyły gonk 4) jedna nawet podrywa mi męża scream 5) chyba tobie coś stanęło... blaugh tak a ktory to maz? i spokojnie^^ a mi khem ..nie mowmy co mi stanelo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai pani ma juz dzis dosc a dwie kolejki poczekaja :cD *uczepia sie Pisia* eek *hik* spokojnie nie porwalem cie ^^ musze spadac...papa :* *puszcza Pisia i zasypia na kanapie* heart heart **(ze swoje beczułką pod ręka xd )**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:26 pm
Illune Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai pani ma juz dzis dosc a dwie kolejki poczekaja :cD *uczepia sie Pisia* eek *hik* spokojnie nie porwalem cie ^^ musze spadac...papa :* *puszcza Pisia i zasypia na kanapie* heart heart **(ze swoje beczułką pod ręka xd )** papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel piiiiisk!!! to sie rusza gonk xd xp nazywa sie Mieczysław- lubi wilgotne miejsaca, prosze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ *obserwooje rozbierajace sie kolo niej dziewuchy, CHLAST! w nie wodą* EJ, NO CO WY?! JA JESTEM ORGINAAAALNA, JA TANCZE W CIUUUUUUCHACH.....! *wyprowadza ja z pokoju* nie przeszkadzaj dziewczynom..... wink *wyrywa mu sie, CHLAST! opcy obrywa w twarz* NIE DOTYKAJ MNIE TY... TY BYDLAKU!!!!!!!!! *wraca na st�l i dalej tanczy, powstrzymujac dziewczyny od rozbierania sie* oj nieladnie Lena...... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:27 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel piiiiisk!!! to sie rusza gonk xd xp nazywa sie Mieczysław- lubi wilgotne miejsaca, prosze XD xd xd xd feeeee.... nie chce tego !!! gonk wole Zenona xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai pani ma juz dzis dosc a dwie kolejki poczekaja :cD *uczepia sie Pisia* eek *hik* spokojnie nie porwalem cie ^^ musze spadac...papa :* *puszcza Pisia i zasypia na kanapie* heart heart **(ze swoje beczułką pod ręka xd )** papa^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel piiiiisk!!! to sie rusza gonk xd xp nazywa sie Mieczysław- lubi wilgotne miejsaca, prosze XD czy moge polaczyc Mieczysława i paprotke Zuzie w pare ?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ *obserwooje rozbierajace sie kolo niej dziewuchy, CHLAST! w nie wodą* EJ, NO CO WY?! JA JESTEM ORGINAAAALNA, JA TANCZE W CIUUUUUUCHACH.....! *wyprowadza ja z pokoju* nie przeszkadzaj dziewczynom..... wink *wyrywa mu sie, CHLAST! opcy obrywa w twarz* NIE DOTYKAJ MNIE TY... TY BYDLAKU!!!!!!!!! *wraca na st�l i dalej tanczy, powstrzymujac dziewczyny od rozbierania sie* oj nieladnie Lena...... stare w kajdany ją !!! *krzyczy z kanapy xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:28 pm
nie moge zasnac ktora pani sie ze mna polozy zeby mi sie lepiej zasypial...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|