|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:19 pm
Azram Lethiel Azram Lethiel biedna paprotka gonk crying xd skad moglem wiedziec ze tego nie lubi nic nie movila gonk mniala taaak suchoo w doniczce chcialem tylko pomoc sweatdrop gonk xp stare stare stare starujesh na mnie stare stare stare stare stare stare wcale nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:20 pm
Illune Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune *hik* **zdeejooje dla Pisia rajstopki i rzuca ja w glad pokoju** yhh....jestem prawie naga eek go go go! mrr xd **bierze kieliszek i wypijaa....mraau** **zdejmooje spodniczke i swoje lapki** ouu....jestem w samej bieliznie eek sciagać...? Niee...nie sciagać eek eek xd *patrzy na martini.... eek * **potyka sie i spada ze stolu...** stressed ał.... pani ma juz dzis dosc a dwie kolejki poczekaja :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ *obserwooje rozbierajace sie kolo niej dziewuchy, CHLAST! w nie wodą* EJ, NO CO WY?! JA JESTEM ORGINAAAALNA, JA TANCZE W CIUUUUUUCHACH.....! brawo lenooś !! 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel gonk crying *przytuuuuuuuuuuuuuul* *glasq glasq po lepq* nio jush... no juz dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:21 pm
~~lena-undesaid~~ *obserwooje rozbierajace sie kolo niej dziewuchy, CHLAST! w nie wodą* EJ, NO CO WY?! JA JESTEM ORGINAAAALNA, JA TANCZE W CIUUUUUUCHACH.....! *wyprowadza ja z pokoju* nie przeszkadzaj dziewczynom..... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Azram starujesh na mnie stare stare stare stare stare stare wcale nie xd mam wrashenie jakbys mnie oshukivala stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat *ściąga spoodniczke,rzuca ją w strone Pisia i tanczy dalej* blaugh dajesz Kiciu! mrr xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel gonk crying *przytuuuuuuuuuuuuuul* *glasq glasq po lepq* nio jush... no juz dobrze fuj xd *podaje mu choosteczki* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai pani ma juz dzis dosc a dwie kolejki poczekaja :cD *uczepia sie Pisia* eek *hik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:22 pm
Azram Lethiel Azram starujesh na mnie stare stare stare stare stare stare wcale nie xd mam wrashenie jakbys mnie oshukivala stare stare stare stare stare stare jak moglabym cie oszukiwać blaugh xd *przytuuuuuuuul* whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ~~lena-undesaid~~ *obserwooje rozbierajace sie kolo niej dziewuchy, CHLAST! w nie wodą* EJ, NO CO WY?! JA JESTEM ORGINAAAALNA, JA TANCZE W CIUUUUUUCHACH.....! *wyprowadza ja z pokoju* nie przeszkadzaj dziewczynom..... wink *tańczy dalej w samej bieliźnie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel gonk crying *przytuuuuuuuuuuuuuul* *glasq glasq po lepq* nio jush... no juz dobrze fuj xd *podaje mu choosteczki* xd dzieki O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:23 pm
Lavagetas_heqetai Jaswinder pogrąża się w rozpaczy, siada goła w kącie... khem, dobrzy wieczor XD co sie stanelo? Oo 1) jestem tu już jakiś czas stare 2) zależy jak dla kogo dobry sweatdrop 3) moje siostry się stoczyły gonk 4) jedna nawet podrywa mi męża scream 5) chyba tobie coś stanęło... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:23 pm
Illune Lavagetas_heqetai pani ma juz dzis dosc a dwie kolejki poczekaja :cD *uczepia sie Pisia* eek *hik* spokojnie nie porwalem cie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|