|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:16 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel zboczuchu stary !! blaugh xd *zabiera Azramowi doniczke i rzooca nia w LH* xd sweatdrop blaugh : (O.o *przytuuuuuul* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lavagetas_heqetai Illune *hik* **zdeejooje dla Pisia rajstopki i rzuca ja w glad pokoju** yhh....jestem prawie naga eek go go go! mrr xd **bierze kieliszek i wypijaa....mraau** **zdejmooje spodniczke i swoje lapki** ouu....jestem w samej bieliznie eek sciagać...? Niee...nie sciagać eek eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Lethiel biedna paprotka gonk crying xd skad moglem wiedziec ze tego nie lubi nic nie movila gonk mniala taaak suchoo w doniczce chcialem tylko pomoc sweatdrop gonk xp stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:17 pm
pogrąża się w rozpaczy, siada goła w kącie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy czesc! *powiedzial malo oryginalnie opcy* witaj opcoosiu 4laugh *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel zboczuchu stary !! blaugh xd *zabiera Azramowi doniczke i rzooca nia w LH* xd sweatdrop blaugh : (O.o *przytuuuuuul* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:18 pm
Lethiel Azram Lethiel biedna paprotka gonk crying xd skad moglem wiedziec ze tego nie lubi nic nie movila gonk mniala taaak suchoo w doniczce chcialem tylko pomoc sweatdrop gonk xp stare stare stare starujesh na mnie stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai Illune *hik* **zdeejooje dla Pisia rajstopki i rzuca ja w glad pokoju** yhh....jestem prawie naga eek go go go! mrr xd **bierze kieliszek i wypijaa....mraau** **zdejmooje spodniczke i swoje lapki** ouu....jestem w samej bieliznie eek sciagać...? Niee...nie sciagać eek eek xd *patrzy na martini.... eek * **potyka sie i spada ze stolu...** stressed ał....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder pogrąża się w rozpaczy, siada goła w kącie... khem, dobrzy wieczor XD co sie stanelo? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder pogrąża się w rozpaczy, siada goła w kącie... co tu sie dzieje?!?! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder pogrąża się w rozpaczy, siada goła w kącie... deprecha... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:19 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gonk crying *przytuuuuuuuuuuuuuul* *glasq glasq po lepq* nio jush...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*ściąga spoodniczke,rzuca ją w strone Pisia i tanczy dalej* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*obserwooje rozbierajace sie kolo niej dziewuchy, CHLAST! w nie wodą* EJ, NO CO WY?! JA JESTEM ORGINAAAALNA, JA TANCZE W CIUUUUUUCHACH.....!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|