|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:06 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:07 pm
Azram Lethiel nie stareooj na mnie !! crying crying crying *przytuuuuuuuuul* ja starovalem ze szczzescia i tesknoty 3nodding jak mozna staerovac z tesknoty ?? xd ech.. *przytuuuuuul* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:07 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:09 pm
Lethiel jak mozna staerovac z tesknoty ?? xd ech.. *przytuuuuuul* xd z tesknoty mozna robic roozne rzeczy 3nodding ... z rooznymi osobami... zwierzetami... roslinami... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:10 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Illune ~~lena-undesaid~~ o matko eek zostawic was samych na chwile, i co?! BAlanga bez zgody mod硡 *mimowolnie wyciaga jeszcze jedna butelke, a po chwili dolacza do eMki i Kitty* Tyy....na tym stole tańczę jeszcze ja i Mistle **zaczyna pchać trochę dziewczyny** posuńcie się... Lena wchodzi ^^ *chwiejnym krokiem zaczyna włazić na st棳22;* przepraaaszzzzzzzzam, dzewczęęęęęęęętaaaaaa *hik* ae... ta to chasem byla, zzzzzzzze sie człeeeeek zapooomnie.... *włażac na st棳22; upada, a st棳22; i wszystkie dziewczyny na nim, lecą na Lene* AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! RATUNKU, KOSMICI NA MNIE LECĄ!!!!!!!!!!! " wyjmuje z kieszeni bily proszek zalewa go woda " spoko mamy 2 stol INSTANT !! zawsze przy sobie razz wlascie z powrotem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Azram Lethiel jak mozna staerovac z tesknoty ?? xd ech.. *przytuuuuuul* xd z tesknoty mozna robic roozne rzeczy 3nodding ... z rooznymi osobami... zwierzetami... roslinami... xp eek eek eek uh.... masz jutro czas ?? XD i odstaw te doniczke !! scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:11 pm
...raju - czy ja pomyliłem Gildie? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zboczuchu stary !! blaugh xd *zabiera Azramowi doniczke i rzooca nia w LH* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:12 pm
Lethiel Azram z tesknoty mozna robic roozne rzeczy 3nodding ... z rooznymi osobami... zwierzetami... roslinami... xp eek eek eek uh.... masz jutro czas ?? XD i odstaw te doniczke !! scream xd paprotka sama tego chciala xp a czasu mam az za doosho sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:12 pm
Ja- Yosei ...raju - czy ja pomyliłem Gildie? eek Yoseiq 4laugh *przytuuuuuuul* whee whee whee witaj 3nodding nie pomyliles.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|