|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:02 pm
Jaswinder PASIAK PRZESTAŃ PIĆ!!! *dziki wrzask* a ty się Kittka czasami nie rozbieraj na tym stole... sweatdrop oszczędź nam chociash dzisiaj sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:03 pm
Lethiel Azram *upadl , sinieje* povietshaaa..... O.o *wstaje z niego* przeprasham sweatdrop xd *pomaga mu wstać* xd xd xd *odzysqje zdrovy rooshovo/morelovy kolor* dzieqje kotq stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune *sciaga swoja kochana obrozke i rzuca w kat pokoju heart * *hik* xd cudnie xd O! *hik* *kiwa sie przed pisarzem* nie, nie, nie, nie, nie! Ona pije tylko herbacie z rumkiem >.< *zabiera mu kieliszek z lapki* ja to lepiej spozytkuje * hik* blaugh blaugh blaugh blaugh *CHKLUST* *wraca na parkiet*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:04 pm
Azram Lethiel Azram *upadl , sinieje* povietshaaa..... O.o *wstaje z niego* przeprasham sweatdrop xd *pomaga mu wstać* xd xd xd *odzysqje zdrovy rooshovo/morelovy kolor* dzieqje kotq stare xd nie stareooj na mnie !! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:04 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:05 pm
Lethiel Jaswinder PASIAK PRZESTAŃ PIĆ!!! *dziki wrzask* a ty się Kittka czasami nie rozbieraj na tym stole... sweatdrop oszczędź nam chociash dzisiaj sweatdrop xd Moje siostry się stoczyły... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kochanie troszke sie mozna pobawic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Lavagetas_heqetai Illune *sciaga swoja kochana obrozke i rzuca w kat pokoju heart * *hik* xd cudnie xd O! *hik* *kiwa sie przed pisarzem* nie, nie, nie, nie, nie! Ona pije tylko herbacie z rumkiem >.< *zabiera mu kieliszek z lapki* ja to lepiej spozytkuje * hik* blaugh blaugh blaugh blaugh *CHKLUST* *wraca na parkiet* eek LH zabrała mi crying !!! zabrała.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lavagetas_heqetai Illune *sciaga swoja kochana obrozke i rzuca w kat pokoju heart * *hik* xd cudnie xd **zaczyna zdejmować czarną koszulkę....** heart uu no ladnie :cD xd
Emka-- dobra ale spozytkuj podobnie jak Illune xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel nie stareooj na mnie !! crying crying crying *przytuuuuuuuuul* ja starovalem ze szczzescia i tesknoty 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JESTES SZALONA MOWIE CI ZAWZSE NIA BYLAS SKONCZ JUZ WRESZCIE SNIC < szalenczy densing > xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:06 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:06 pm
Jaswinder Lethiel Jaswinder PASIAK PRZESTAŃ PIĆ!!! *dziki wrzask* a ty się Kittka czasami nie rozbieraj na tym stole... sweatdrop oszczędź nam chociash dzisiaj sweatdrop xd Moje siostry się stoczyły... crying xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|