|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:52 pm
[bieże butelkę szampana]mraurr... chce ktoś? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:52 pm
Illune M-Teen *popija w swoim nowokupionym kufelku herbatke z rumkiem* tiaaaak *ma maslane oczy* tego było mi trzeba... :] hmm.....masz ochotę potańczyć? :> doczekam sie? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
nikt mnie nie zlał wodą... *tańczy dookoła fotelika* nikt mnie nie zlał wodą!!! twisted HA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pasiak Lethiel Pasiak az sie miło odrazu na duszy zrobiło biggrin O.o .. yay !! wlasnie takiej reakcji od moich ofi.. eee.. znaczy przytulanych oczekooje whee xd a jak ci mija "dzien suchego ubierania"???? jest wyjatkowo suchy blaugh bo z domq sie nie roosham ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:54 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no ja reegae gram i potrzebne mi nuu xd xd XD *wrecza mu dwa Swoje xd kokosy* proshu blaugh xd redface dziekuje xd wrzaaaaaaaask !!! nie przeinaczaj moich postoow !!!! xd alez ja im nic nie robie sloneczko- one tak same xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:54 pm
mraaaaaauuuur 4laugh whee 4laugh nareszcie !! heart whee *skacze na niego* *przewraca* *przytuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:55 pm
Kitty ShadowCat [bieże butelkę szampana]mraurr... chce ktoś? whee Wiesz z miła checia mozesz nalac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai alez ja im nic nie robie sloneczko- one tak same xd xd stare *wywala mu miske makaronu na glowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:56 pm
M-Teen novelin Mistle ^^ a jakie piwo ??/ Poooowiedz że Dębowe Mocne biggrin a ja mam herbatke z rumkiem xDDD :] i ci nie dam xDDD a może? *siedz na podlodze, opiera sie o beczke, ma rozszerzone nogi, miedzy nimi w tym 'trojkacie xd' stoi kufelek* hmm.. zrobi lyczka duzego.. czy.. lyczka malego xDDD *HIK* redface hyyyy ojej.. :] *maslane oczy, kiwaju, kiwaju* to zdroweczko smile a piwko to Lesie razz Dembowe Pilam wczoraj ..... i powiedzmy ze dodomu na czworaka przyszlam stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai no ja reegae gram i potrzebne mi nuu xd xd XD *wrecza mu dwa Swoje xd kokosy* proshu blaugh xd redface dziekuje xd wrzaaaaaaaask !!! nie przeinaczaj moich postoow !!!! xd alez ja im nic nie robie sloneczko- one tak same xd xd ] ty se uwarzaj... Ty jest nasz Azrame-sezamek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illu słonko jasne.. ale .. poczelkaj :] *łyk, łyk, łyku* aaaaah *oblizuje sie, chowa kufel do swojego koszyka przy fotelu* NO TO TERAZ SIE BEDZIEMY BAWIĆ! blaugh blaugh blaugh *idzie na parkiet* UGA BOOGA! CHA-CHA! UGA BOOGA! CHA-CHA! YEAH, YEAH! *tańcuje żwawo xDD* blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:57 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai alez ja im nic nie robie sloneczko- one tak same xd xd stare *wywala mu miske makaronu na glowe* O.o :c(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|