|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:43 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai słyszałem ze facetow wam brak XD witaj pisiu 4laugh whee *przytuuuuuuul* witaj Pasiaq *przytuuul* co za miłe powitanie az sie tego nie spodziewałem redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Illune czeekaj...ja gdzieś mam jeszcze beczke herbatki z rumem od Toolka heart *wygrzebuje z szafy swoj skarb heart * oo...jest !! 4laugh eek heart blaugh *wyrzuca za siebie kiliszek po martini* *STŁUK* herbatka.. domokun rum.. domokun MIOooOOOooOOOoOOOodzio heart domokun blaugh 3nodding gimi, gimi ^^ 4laugh *okupuje z eMka beczułkę* heart heart 4laugh *wlewa w siebie rum* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ PointZer0 Dobranoc Karina xd *staje sie widzialny siedząc na sofie i popijajac koniak kiedy dziewczyny atakują jego iluzję* *rozdwaJA sie, laskocze jednoczesnie prawdziwego Zero i iluzje* *łaskotki nie działają* *TRAKTUJE OBYDWA PARALIZATOREM* A TERAZ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:44 pm
Lavagetas_heqetai Illune Lavagetas_heqetai słyszałem ze facetow wam brak XD Oooo.....LH 4laugh no bo my właśnie z Kitty nie mamy dla kogo tańczyć xd no to ja jestem gotowy XDto poczekaj chwilkę narazie okupuję moją beczułkę heart . Kitty jesteś 3nodding ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pasiak Lethiel Lavagetas_heqetai słyszałem ze facetow wam brak XD witaj pisiu 4laugh whee *przytuuuuuuul* witaj Pasiaq *przytuuul* co za miłe powitanie az sie tego nie spodziewałem redface tja.. moje przytulasy sa taaaakie niespodziewane xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj *wielki pshytul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ *TRAKTUJE OBYDWA PARALIZATOREM* A TERAZ?! *polem magnetycznym odbija strumienie energi elektrycznej * Witam Mistle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:45 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai słyszałem ze facetow wam brak XD witaj pisiu 4laugh whee *przytuuuuuuul* witaj Pasiaq *przytuuul* XD*precz od moich kokosoow* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:46 pm
witaj 4laugh *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:47 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai słyszałem ze facetow wam brak XD witaj pisiu 4laugh whee *przytuuuuuuul* witaj Pasiaq *przytuuul* XD*precz od moich kokosoow* xd xd xd no ja reegae gram i potrzebne mi nuu xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:47 pm
Lethiel Pasiak Lethiel Lavagetas_heqetai słyszałem ze facetow wam brak XD witaj pisiu 4laugh whee *przytuuuuuuul* witaj Pasiaq *przytuuul* co za miłe powitanie az sie tego nie spodziewałem redface tja.. moje przytulasy sa taaaakie niespodziewane xd xd xd az sie miło odrazu na duszy zrobiło biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:48 pm
Lavagetas_heqetai no ja reegae gram i potrzebne mi nuu xd xd XD *wrecza mu dwa INNE xd kokosy* proshu blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|