|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:39 pm
słyszałem ze facetow wam brak XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Dobranoc Karina xd *staje sie widzialny siedząc na sofie i popijajac koniak kiedy dziewczyny atakują jego iluzję* O.o ... osz ty perfidny !!! xd *zeskakooje z iloozji* *wspina sie na szafe* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald PointZer0 Lethiel O.o ... *trzyma sie mocno* ja wiem ze dzisiaj jest lany poniedzialek.. ale... hehe sweatdrop oszczędż mnie !!! *slodkie oczka* xd A właśnie , lany poniedziałek.. no to Cię ostawie , tylko siadź w drugą stronę , bo na razie nic nie widzę sweatdrop no wlasnie lany... a ja nikomu dzisiaj nie zaj... pobiłem... Mnie dzisiaj zlali...ojj...zlali....jeszcze mnie zaczeli rozbierać stressed żebym nie została sucha.... potraktowali mnie chyba 5 wiadrami gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hija Leth ^^ *przytula*
Co tam słychać ciekawego ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald PointZer0 Lethiel O.o ... *trzyma sie mocno* ja wiem ze dzisiaj jest lany poniedzialek.. ale... hehe sweatdrop oszczędż mnie !!! *slodkie oczka* xd A właśnie , lany poniedziałek.. no to Cię ostawie , tylko siadź w drugą stronę , bo na razie nic nie widzę sweatdrop no wlasnie lany... a ja nikomu dzisiaj nie zaj... pobiłem... my chyba nie mieliśmy okazji dziś się przywitać...witaj *podaje łapke* hej Jas*pshytull* hej Nov *pshytull*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:40 pm
PointZer0 Dobranoc Karina xd *staje sie widzialny siedząc na sofie i popijajac koniak kiedy dziewczyny atakują jego iluzję* *rozdwaJA sie, laskocze jednoczesnie prawdziwego Zero i iluzje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj nov 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul* *przytuuuuuul* Jas whee papatki Kariś sad a czymże ja sobie zasłużyłam na taki zaszczyt z twojej strony Leth?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai słyszałem ze facetow wam brak XD Oooo.....LH 4laugh no bo my właśnie z Kitty nie mamy dla kogo tańczyć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai słyszałem ze facetow wam brak XD witaj pisiu 4laugh whee *przytuuuuuuul* witaj Pasiaq *przytuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:41 pm
~~lena-undesaid~~ PointZer0 Dobranoc Karina xd *staje sie widzialny siedząc na sofie i popijajac koniak kiedy dziewczyny atakują jego iluzję* *rozdwaJA sie, laskocze jednoczesnie prawdziwego Zero i iluzje* *łaskotki nie działają*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune czeekaj...ja gdzieś mam jeszcze beczke herbatki z rumem od Toolka heart *wygrzebuje z szafy swoj skarb heart * oo...jest !! 4laugh eek heart blaugh *wyrzuca za siebie kiliszek po martini* *STŁUK* herbatka.. domokun rum.. domokun MIOooOOOooOOOoOOOodzio heart domokun blaugh 3nodding gimi, gimi ^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lavagetas_heqetai słyszałem ze facetow wam brak XD Oooo.....LH 4laugh no bo my właśnie z Kitty nie mamy dla kogo tańczyć xd no to ja jestem gotowy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:42 pm
Jaswinder a czymże ja sobie zasłużyłam na taki zaszczyt z twojej strony Leth? ?? O.o ?? jaki zaszczyt ?? O.o tosh to tajniacki prztul jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:42 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai słyszałem ze facetow wam brak XD witaj pisiu 4laugh whee *przytuuuuuuul* witaj Pasiaq *przytuuul* XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|