|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:33 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:33 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:34 pm
Lethiel O.o ... *trzyma sie mocno* ja wiem ze dzisiaj jest lany poniedzialek.. ale... hehe sweatdrop oszczędż mnie !!! *slodkie oczka* xd A właśnie , lany poniedziałek.. no to Cię ostawie , tylko siadź w drugą stronę , bo na razie nic nie widzę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ WIEM!! LETI, TRZYMAJ SIE!! zaczyna laskotać Zeroosia* *trzyma sie mocniej* whee whee whee *łaskocze go z goory*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune M-Teen Illune M-Teen no Illu daj spokoj.. nawet sie przywitac nie racza.. stare a zawsze tacy mili... Bee - nie rouzmiem aluzji.. ale raczej nie chce jej rozumiec, jesli to cos nieprzyjemnego ma bycHej Miho, Hej Kitt ^^ to ja Cię przuwitam *przytuuula mocno M-Teen* xd skoczymy na martini? blaugh chętnie xD ^^ *idzie z nią do barku* heart *nalewa sobie i eMce Martini* to za....eee.....goldy ( xd ) *chlust* jeszcze xd heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:35 pm
PointZer0 Lethiel O.o ... *trzyma sie mocno* ja wiem ze dzisiaj jest lany poniedzialek.. ale... hehe sweatdrop oszczędż mnie !!! *slodkie oczka* xd A właśnie , lany poniedziałek.. no to Cię ostawie , tylko siadź w drugą stronę , bo na razie nic nie widzę sweatdrop no wlasnie lany... a ja nikomu dzisiaj nie zaj... pobiłem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:35 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:36 pm
M-Teen Illune M-Teen Illune M-Teen no Illu daj spokoj.. nawet sie przywitac nie racza.. stare a zawsze tacy mili... Bee - nie rouzmiem aluzji.. ale raczej nie chce jej rozumiec, jesli to cos nieprzyjemnego ma bycHej Miho, Hej Kitt ^^ to ja Cię przuwitam *przytuuula mocno M-Teen* xd skoczymy na martini? blaugh chętnie xD ^^ *idzie z nią do barku* heart *nalewa sobie i eMce Martini* to za....eee.....goldy ( xd ) *chlust* jeszcze xd heart domokun czeekaj...ja gdzieś mam jeszcze beczke herbatki z rumem od Toolka heart *wygrzebuje z szafy swoj skarb heart * oo...jest !! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
okej lece lulac XD dobranoc wam szkraby =^^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:38 pm
Dobranoc Karina xd
*staje sie widzialny siedząc na sofie i popijajac koniak kiedy dziewczyny atakują jego iluzję*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:38 pm
witaj nov 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuul* *przytuuuuuul* Jas whee papatki Kariś sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|