|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:18 pm
Delein Okej robaczki moje, mykam już...dobranoc wam! *macha wszystkim* *gorący cmok dla Lava* Mrrru, to ja już wiem jak nasz ogródek zagospodarować ^^*puff* *znika* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:19 pm
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ Tja... Ale w kominie sie można zaszyć i schować, czekać na swoja ofiarę... Zaraz się normalnie wyda, że jestem nietoperzem Zero!!!! Wara od Leti!!!! Biada ci za ten rzut poduchą!!! *rzuca w niego drewnem dostępnym przy kominku**patrzy jak drwno przelatuje... obok niego sweatdrop * o rzesz ty... Leti!! Zmasowany atak poduszkowy!!!!!!!!!!! *leci jako nietoperz na goore poduszek Leti, zmienia sie w człowieka, i swoja domniemaną mocą zsyła setke poduszek (wypełnionych naprawde ołowiem twisted )w strone Zero*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat witam wszystkich ponownie whee Hej Kitty *stoi spokojnie i patrzy jak na około niego grzmocą ołowiane poduszki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san E tam czułko całuje w soczyste usteczka mrał :* Obejmuje i przenosi na kanape :* Ja na razie musze zniknac :* Moze pojdziesz ze mną wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san M-Teen M-Teen ok, koniec bawienia sie GACkiem ^^ 3nodding wróciłaaaaa...*KLAP NA SWOJ FOTEL* ... aam whee blaugh whee 3nodding *nerwowy lurk* lol ekhem... neutral Ty nie prowokuj mnie w tym GACKIEM ... Kuszmać ... bo ci coś powiem... tez sie mozesz gackiem pobawić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:20 pm
no Illu daj spokoj.. nawet sie przywitac nie racza.. stare a zawsze tacy mili...
Bee - nie rouzmiem aluzji.. ale raczej nie chce jej rozumiec, jesli to cos nieprzyjemnego ma byc
Hej Miho, Hej Kitt ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:20 pm
~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ Tja... Ale w kominie sie można zaszyć i schować, czekać na swoja ofiarę... Zaraz się normalnie wyda, że jestem nietoperzem Zero!!!! Wara od Leti!!!! Biada ci za ten rzut poduchą!!! *rzuca w niego drewnem dostępnym przy kominku**patrzy jak drwno przelatuje... obok niego sweatdrop * o rzesz ty... Leti!! Zmasowany atak poduszkowy!!!!!!!!!!! *leci jako nietoperz na goore poduszek Leti, zmienia sie w człowieka, i swoja domniemaną mocą zsyła setke poduszek (wypełnionych naprawde ołowiem twisted )w strone Zero* *staje obok i rzooca poduchami w Zero* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:21 pm
Omega Sun Ja na razie musze zniknac :* Moze pojdziesz ze mną wink ?No bardzo bym chciał ale jednak nie :* ....troszku zadaleko :* pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen no Illu daj spokoj.. nawet sie przywitac nie racza.. stare a zawsze tacy mili... Bee - nie rouzmiem aluzji.. ale raczej nie chce jej rozumiec, jesli to cos nieprzyjemnego ma bycHej Miho, Hej Kitt ^^ to ja Cię przuwitam *przytuuula mocno M-Teen* xd skoczymy na martini? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:22 pm
BeeWolf_san Omega Sun Ja na razie musze zniknac :* Moze pojdziesz ze mną wink ?No bardzo bym chciał ale jednak nie :* ....troszku zadaleko :* pa nie to nie blaugh paaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:23 pm
Omega Sun BeeWolf_san Omega Sun Ja na razie musze zniknac :* Moze pojdziesz ze mną wink ?No bardzo bym chciał ale jednak nie :* ....troszku zadaleko :* pa nie to nie blaugh paaaaaa PaPa ,,, i nie zapomnij wiesz o czym :*:**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:25 pm
Illune M-Teen no Illu daj spokoj.. nawet sie przywitac nie racza.. stare a zawsze tacy mili... Bee - nie rouzmiem aluzji.. ale raczej nie chce jej rozumiec, jesli to cos nieprzyjemnego ma bycHej Miho, Hej Kitt ^^ to ja Cię przuwitam *przytuuula mocno M-Teen* xd skoczymy na martini? blaugh chętnie xD ^^ *idzie z nią do barku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|