|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:13 pm
Lethiel PointZer0 Lethiel PointZer0 Te , aniołek , nie masz przpadkiem jakiś mandarynek do zgubienia za dekoltem ? :] neeee... wszystkie perfidnie poshaaaarlaaam twisted *turlu turlu* co ja materaz jestem żeby sie po mnie turlać ? xd *teleport na fotel i rzut poduszką w Lethiel* ninja *tajniacki unik* blaugh *teleport za nią , wyskok , łap za ręce , przewrót nad nią , lądowanie na ziemi , pociągnięcie i rzut Lethą na kupę poduszek* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:14 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ - -' *obserwooje Leti* Co ty masz takie zamiłowanie do poduch? Jas lubie ciemne, puste miejsca... Jak mój komin. xd .. poduchy RLZ .. sa miękie i cieplootkie whee xd Tja... Ale w kominie sie można zaszyć i schować, czekać na swoja ofiarę... Zaraz się normalnie wyda, że jestem nietoperzem Zero!!!! Wara od Leti!!!! Biada ci za ten rzut poduchą!!! *rzuca w niego drewnem dostępnym przy kominku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:14 pm
Delein Lavagetas_heqetai no wlasnie- jak mowie to musi tak byc XD polanka moze byc wsrod traw itp i rechotu mrowek spiewu kwiatow itd XDSory, zwracam honor *cmok* ^^ tak tak ptaszkanie ćwirków XDczesze sie i dzieki przyda sie XD napewno bym tego słuchał lezac na tobie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:15 pm
E tam czułko całuje w soczyste usteczka mrał :* Obejmuje i przenosi na kanape :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen M-Teen ok, koniec bawienia sie GACkiem ^^ 3nodding wróciłaaaaa...*KLAP NA SWOJ FOTEL* ... aam whee blaugh whee 3nodding *nerwowy lurk* lol ekhem... neutral blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Tja... Ale w kominie sie można zaszyć i schować, czekać na swoja ofiarę... Zaraz się normalnie wyda, że jestem nietoperzem Zero!!!! Wara od Leti!!!! Biada ci za ten rzut poduchą!!! *rzuca w niego drewnem dostępnym przy kominku**patrzy jak drwno przelatuje... obok niego sweatdrop *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej. Co tam jeszcze o kotkach gadacie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:16 pm
Okej robaczki moje, mykam już...dobranoc wam! *macha wszystkim* *gorący cmok dla Lava*Mrrru, to ja już wiem jak nasz ogródek zagospodarować ^^ *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 *teleport za nią , wyskok , łap za ręce , przewrót nad nią , lądowanie na ziemi , pociągnięcie i rzut Lethą na kupę poduszek* xd *ladooje na poduszkach* 4laugh ... mraaaaaaaaa... mieciootko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen M-Teen ok, koniec bawienia sie GACkiem ^^ 3nodding wróciłaaaaa...*KLAP NA SWOJ FOTEL* ... aam whee blaugh whee 3nodding *nerwowy lurk* lol ekhem... neutral Ty nie prowokuj mnie w tym GACKIEM ... Kuszmać ... bo ci coś powiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:17 pm
Miss_Karina ja mam w tym wprawe xd Sasza to moj drugi kot jaki mam. Obcinalam pazurki Kolesiowi (tak mial na imie pierwszy kot XD) wiec obcinam zupelnie spokojnie pazurki Saszki to drugi post pierwszego gdzies wcielo >.<Ale skoro wypuszczasz koty na podworko to jaki jest sens obcinania im pazurkow xp ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Okej robaczki moje, mykam już...dobranoc wam! *macha wszystkim* *gorący cmok dla Lava* Mrrru, to ja już wiem jak nasz ogródek zagospodarować ^^*puff* *znika* Dobranoc Del xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ Tja... Ale w kominie sie można zaszyć i schować, czekać na swoja ofiarę... Zaraz się normalnie wyda, że jestem nietoperzem Zero!!!! Wara od Leti!!!! Biada ci za ten rzut poduchą!!! *rzuca w niego drewnem dostępnym przy kominku**patrzy jak drwno przelatuje... obok niego sweatdrop * lenoos !! 4laugh maj hiroł !! whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:18 pm
Delein Okej robaczki moje, mykam już...dobranoc wam! *macha wszystkim* *gorący cmok dla Lava* Mrrru, to ja już wiem jak nasz ogródek zagospodarować ^^*puff* *znika* papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|