|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:06 pm
Lavagetas_heqetai no tobie naskoczyc nikt nie moze bo fizycznosc na to nie pozwala chyba ze o czyms nie wiemXD no wlasnie wiec ciemnia jest najlepsza XDXD a takie buty XD No nie, nie może xd ciemnia, ciemnią najlepiej to na polance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Lethiel BeeWolf_san @-LEciu ja wiem ze wy knujesz nawet jak spisz wiec mi nie sciemniaj wink O.o *mrooga niewinnie* ja ?? .. jak moshesz crying xd twisted No właśnie, aniołek nic nigdy nie robi... xd xd xd *skok na Zero* *przetuuuuurl* *pac poducha* blaugh Te , aniołek , nie masz przpadkiem jakiś mandarynek do zgubienia za dekoltem ? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san HEj moja władcza kociszko :* ... Już ledwo przyszłąś i rzadziwsz sobie nu nu ... daj buzi :* < przytula i caluje w usteczka> :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:08 pm
PointZer0 Te , aniołek , nie masz przpadkiem jakiś mandarynek do zgubienia za dekoltem ? :] neeee... wszystkie perfidnie poshaaaarlaaam twisted *turlu turlu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:08 pm
ok, koniec bawienia sie GACkiem ^^ 3nodding
wróciłaaaaa...*KLAP NA SWOJ FOTEL* ... aam
whee blaugh whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:09 pm
Lethiel PointZer0 Lethiel BeeWolf_san @-LEciu ja wiem ze wy knujesz nawet jak spisz wiec mi nie sciemniaj wink O.o *mrooga niewinnie* ja ?? .. jak moshesz crying xd twisted No właśnie, aniołek nic nigdy nie robi... xd xd xd *skok na Zero* *przetuuuuurl* *pac poducha* blaugh - -' *obserwooje Leti* Co ty masz takie zamiłowanie do poduch? Jas lubie ciemne, puste miejsca... Jak mój komin.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:09 pm
Delein Lavagetas_heqetai no tobie naskoczyc nikt nie moze bo fizycznosc na to nie pozwala chyba ze o czyms nie wiemXD no wlasnie wiec ciemnia jest najlepsza XDXD a takie buty XD No nie, nie może xd ciemnia, ciemnią najlepiej to na polanceno wlasnie- jak mowie to musi tak byc XD polanka moze byc wsrod traw itp i rechotu mrowek spiewu kwiatow itd XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:10 pm
Omega Sun BeeWolf_san HEj moja władcza kociszko :* ... Już ledwo przyszłąś i rzadziwsz sobie nu nu ... daj buzi :* < przytula i caluje w usteczka> :* *PAc* tylko prosze odstaw kotka zdejmij czapeczke :* ... dostałem daszkiemw czoło a kot mnie podrapał sad :* ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ - -' *obserwooje Leti* Co ty masz takie zamiłowanie do poduch? Jas lubie ciemne, puste miejsca... Jak mój komin. xd .. poduchy RLZ .. sa miękie i cieplootkie whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel PointZer0 Te , aniołek , nie masz przpadkiem jakiś mandarynek do zgubienia za dekoltem ? :] neeee... wszystkie perfidnie poshaaaarlaaam twisted *turlu turlu* co ja materac jestem żeby sie po mnie turlać ? xd *teleport na fotel i rzut poduszką w Lethiel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:11 pm
PointZer0 Lethiel PointZer0 Te , aniołek , nie masz przpadkiem jakiś mandarynek do zgubienia za dekoltem ? :] neeee... wszystkie perfidnie poshaaaarlaaam twisted *turlu turlu* co ja materaz jestem żeby sie po mnie turlać ? xd *teleport na fotel i rzut poduszką w Lethiel* ninja *tajniacki unik* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:12 pm
Omega Sun Miss_Karina Lethiel teraz lazi po pokoju i cos kombinooje xd whee xd moja tesh kombinowala i nic nie wykombinowala whee whee a teraz Szurnieta Saszka siedzi na dole... ktoregos razu bede musiala obciac jej pazurki xd whee po co obciac pazurki eek ? Kotom sie nie obcina pazurkow jesli chodza po podworku albo maja specjalna ostrzalke. Poza tym najlepiej zeby to robil weterynarz bo trzeba miec w tym wprawe xp ja mam w tym wprawe xd Sasza to moj drugi kot jaki mam. Obcinalam pazurki Kolesiowi (tak mial na imie pierwszy kot XD) wiec obcinam zupelnie spokojnie pazurki Saszki to drugi post pierwszego gdzies wcielo >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:12 pm
Lavagetas_heqetai no wlasnie- jak mowie to musi tak byc XD polanka moze byc wsrod traw itp i rechotu mrowek spiewu kwiatow itd XDSory, zwracam honor *cmok* ^^ tak tak ptaszkanie ćwirków XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:13 pm
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san HEj moja władcza kociszko :* ... Już ledwo przyszłąś i rzadziwsz sobie nu nu ... daj buzi :* < przytula i caluje w usteczka> :* *PAc* tylko prosze odstaw kotka zdejmij czapeczke :* ... dostałem daszkiemw czoło a kot mnie podrapał sad :* ... Ojej sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:13 pm
M-Teen ok, koniec bawienia sie GACkiem ^^ 3nodding wróciłaaaaa...*KLAP NA SWOJ FOTEL* ... aam whee blaugh whee 3nodding *nerwowy lurk* lol ekhem... neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|