|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:59 am
Miss_Karina Lethiel teraz lazi po pokoju i cos kombinooje xd whee xd moja tesh kombinowala i nic nie wykombinowala whee whee a teraz Szurnieta Saszka siedzi na dole... ktoregos razu bede musiala obciac jej pazurki xd whee hehe XD nio jak mozna być tak niesamowicie slodkim 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:59 am
Lavagetas_heqetai dobra juz nie wazne bo mnie posądza XD taa ty oslepniesz a ja cie zmocze XDNie moga, bo ja nie pozwolę. Mów! xd XD ej no ja tak nie chcę na ślepca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:00 pm
PointZer0 BeeWolf_san ninja Co knujecie za moimi plecami źli ludzie ?? Zniszczenie gospodarki uzbekistanu rzecz jasna No to widze, że jak zawsze grzecznie się bawisz z kolegami i kolerzankami. @-LEciu ja wiem ze wy knujesz nawet jak spisz wiec mi nie sciemniaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:01 pm
Van Gogh czesc, prosze niech mi ktos powie co trzeba wpisac zeby bylo widac obrazek?? O.o  przeczytaj przewodnik xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:01 pm
BeeWolf_san @-LEciu ja wiem ze wy knujesz nawet jak spisz wiec mi nie sciemniaj wink O.o *mrooga niewinnie* ja ?? .. jak moshesz crying xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:02 pm
Omega Sun Van Gogh czesc, prosze niech mi ktos powie co trzeba wpisac zeby bylo widac obrazek?? O.o  przeczytaj przewodnik xp HEj moja władcza kociszko :* ... Już ledwo przyszłąś i rzadziwsz sobie nu nu ... daj buzi :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:03 pm
Lethiel BeeWolf_san @-LEciu ja wiem ze wy knujesz nawet jak spisz wiec mi nie sciemniaj wink O.o *mrooga niewinnie* ja ?? .. jak moshesz crying xd twisted No właśnie, aniołek nic nigdy nie robi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san ninja Co knujecie za moimi plecami źli ludzie ?? :*:*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai dobra juz nie wazne bo mnie posądza XD taa ty oslepniesz a ja cie zmocze XDNie moga, bo ja nie pozwolę. Mów! xd XD ej no ja tak nie chcę na ślepcano tobie naskoczyc nikt nie moze bo fizycznosc na to nie pozwala chyba ze o czyms nie wiemXD no wlasnie wiec ciemnia jest najlepsza XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:04 pm
PointZer0 Lethiel BeeWolf_san @-LEciu ja wiem ze wy knujesz nawet jak spisz wiec mi nie sciemniaj wink O.o *mrooga niewinnie* ja ?? .. jak moshesz crying xd twisted No właśnie, aniołek nic nigdy nie robi... Tia, a niołek...aureolkę jej zajebali a różki same rosną XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:05 pm
Omega Sun Van Gogh czesc, prosze niech mi ktos powie co trzeba wpisac zeby bylo widac obrazek?? O.o  przeczytaj przewodnik xp thx!!!!!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel BeeWolf_san @-LEciu ja wiem ze wy knujesz nawet jak spisz wiec mi nie sciemniaj wink O.o *mrooga niewinnie* ja ?? .. jak moshesz crying xd twisted No właśnie, aniołek nic nigdy nie robi... xd xd xd *skok na Zero* *przetuuuuurl* *pac poducha* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel teraz lazi po pokoju i cos kombinooje xd whee xd moja tesh kombinowala i nic nie wykombinowala whee whee a teraz Szurnieta Saszka siedzi na dole... ktoregos razu bede musiala obciac jej pazurki xd whee po co obciac pazurki eek ? Kotom sie nie obcina pazurkow jesli chodza po podworku albo maja specjalna ostrzalke. Poza tym najlepiej zeby to robil weterynarz bo trzeba miec w tym wprawe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:06 pm
PointZer0 No właśnie, aniołek nic nigdy nie robi... Z niej taki aniołek jak zemnie Abstynent, no spujrz na nią ona już coś knuje ;] ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 12:06 pm
Lethiel BeeWolf_san ninja Co knujecie za moimi plecami źli ludzie ?? *skok na Bee* xd witaj razz ... nic nie knoojemy XD .. jestesmy grzeczni 3nodding xd *patrzy na zgromadzenie* Tiaaa... Niewiniatka istne... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|