|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:19 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein *^^* to takie perwersyjne jest blaugh taa i ty nic jeszcze nie robisz :cD Kajdanki...maska...nonono...*klepie go w tyłek* blaugh taa normalnie zdradzam sam siebie i moje przyzwyczajenie do panowania :cD auć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:21 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein *^^* to takie perwersyjne jest blaugh taa i ty nic jeszcze nie robisz :cD Kajdanki...maska...nonono...*klepie go w tyłek* blaugh taa normalnie zdradzam sam siebie i moje przyzwyczajenie do panowania :cD auć Luzik, mówiłam ci już kim ja jestem blaugh *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:22 am
Hej wszystkim!! Wreszcie w domu i juz po swietach. Co za ulga!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:23 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein *^^* to takie perwersyjne jest blaugh taa i ty nic jeszcze nie robisz :cD Kajdanki...maska...nonono...*klepie go w tyłek* blaugh taa normalnie zdradzam sam siebie i moje przyzwyczajenie do panowania :cD auć Luzik, mówiłam ci już kim ja jestem blaugh *cmok* to sie zgrywamy XD znow sami zostalismy- jak kiedys : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:24 am
Witam i zapraszam na mojego nowocozaczetego queścika ^^ Poogladajcie jaki śliczny xDDD blaugh domokun 3nodding
*popija cole w swoim ukochanym czarnym fotelu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:26 am
M-Teen Witam i zapraszam na mojego nowocozaczetego queścika ^^ Poogladajcie jaki śliczny xDDD blaugh domokun 3nodding *popija cole w swoim ukochanym czarnym fotelu* hejko Emka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai to sie zgrywamy XD znow sami zostalismy- jak kiedys : )Tia, i nikt mi już kita nie wciśnie, że to przeciwieństwa się przyciągają ^^ ała *masuje zadek* nu już nie tak sami...ech wspomnienia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:27 am
Lavagetas_heqetai M-Teen Witam i zapraszam na mojego nowocozaczetego queścika ^^ Poogladajcie jaki śliczny xDDD blaugh domokun 3nodding *popija cole w swoim ukochanym czarnym fotelu* hejko Emka ^^ pisarz.. ja tu byłam cały czas... stare sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:30 am
Delein Lavagetas_heqetai to sie zgrywamy XD znow sami zostalismy- jak kiedys : )Tia, i nikt mi już kita nie wciśnie, że to przeciwieństwa się przyciągają ^^ ała *masuje zadek* nu już nie tak sami...ech wspomnienia...nu niby tak a jakby cos to cie do siebie przykuje blaugh taa wykrakalem esz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:31 am
M-Teen Lavagetas_heqetai M-Teen Witam i zapraszam na mojego nowocozaczetego queścika ^^ Poogladajcie jaki śliczny xDDD blaugh domokun 3nodding *popija cole w swoim ukochanym czarnym fotelu* hejko Emka ^^ pisarz.. ja tu byłam cały czas... stare sweatdrop wybacz stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:35 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai to sie zgrywamy XD znow sami zostalismy- jak kiedys : )Tia, i nikt mi już kita nie wciśnie, że to przeciwieństwa się przyciągają ^^ ała *masuje zadek* nu już nie tak sami...ech wspomnienia...nu niby tak a jakby cos to cie do siebie przykuje blaugh taa wykrakalem eszO, masz łeba ^^ ale kajdanki niech będą z tytanu xd No cóż...może następnym razem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:37 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai to sie zgrywamy XD znow sami zostalismy- jak kiedys : )Tia, i nikt mi już kita nie wciśnie, że to przeciwieństwa się przyciągają ^^ ała *masuje zadek* nu już nie tak sami...ech wspomnienia...nu niby tak a jakby cos to cie do siebie przykuje blaugh taa wykrakalem eszO, masz łeba ^^ ale kajdanki niech będą z tytanu xd No cóż...może następnym razem ^^to bedzie lina wolframowo-tytanowa blaugh byłoby fajnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|