|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:01 am
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ siema Ktos mi dał cynka *looka na aye* ze tu sie niestworzone rzeczy rtobia... co ja 0_o *udaje aniołka xd * no co xd mają nową religie... nieczytałam wszystkigo co dal mi Pisio... xd *pac żelazkiem * buehehehehe twisted zemsta!! ej!! Nie zgapiaj ode mnie żelaska!! I nie udawaj takiego aniołka!! Wybilaś mnie z mojego trybu pracy!!! więc poprawka : * pac patelnia w glowe leny xd *, lepiej ? xd - -' OK, to ja wracam do swojego trybu pracy. Bye wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:01 am
Kitty ShadowCat witam was jeszcze raz bardzo serdecznie stare Kisia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:02 am
Lavagetas_heqetai Delein Nu wiem...najbliżesze święto jest w nocy z 30 kwietnia na 1 maja...zwie się Beltaine ^^*gorący cmok* tak jest- widze ze ogladasz stronke Nie, ja to wiem...mam wszystkie święta wypisane w kalendarzu :] Birke było tydzień temu ^^...A stronkę już przejrzałam...jak ściągnę sterowniki do drukarki, to sobie podrukuję to i owo :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:03 am
Kukus M-Teen ninja *lurku, lurku* ninja Lurek też człowiek... trzeciej kategorii ^^' sweatdrop ale ja tu lurkuje i daje nzaki ze jestem , zrobilam questa i jestem z siebie dumna _ _" xD także, odczasu do czasu sobie lurlne, kiej? biggrin 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Illune Kitty ShadowCat witam was jeszcze raz bardzo serdecznie stare czesc **przyytuula** whee O.o. *przytul* ty mnie zauważyłaś biggrin A bo widzisz.... biggrin mnie czasem tez malo osob zauwaza i wiem jakie to jest wkurzajace,... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Kitty ShadowCat witam was jeszcze raz bardzo serdecznie stare Kisia ^^ mraurr whee witaj *pshytul* witaj Aya *pshytul* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*układa wierze xd * ja lece... musze jeszcze notke napisać na blogu ( przyjaciele sie domagają xd ) bye wszystkim xd ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:04 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Nu wiem...najbliżesze święto jest w nocy z 30 kwietnia na 1 maja...zwie się Beltaine ^^*gorący cmok* tak jest- widze ze ogladasz stronke Nie, ja to wiem...mam wszystkie święta wypisane w kalendarzu :] Birke było tydzień temu ^^...A stronkę już przejrzałam...jak ściągnę sterowniki do drukarki, to sobie podrukuję to i owo :] aa no chyba ze tak^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:06 am
Hehe, jestem w końcu druidka, ne? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:08 am
Delein Hehe, jestem w końcu druidka, ne? ninja no moja mala naga druidka :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:08 am
Lavagetas_heqetai Delein Hehe, jestem w końcu druidka, ne? ninja no moja mala naga druidka :cD xd mrrru *cmok* mój drowek :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:10 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Hehe, jestem w końcu druidka, ne? ninja no moja mala naga druidka :cD xd mrrru *cmok* mój drowek :] taa zakuty :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:12 am
*^^* to takie perwersyjne jest blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:14 am
Delein *^^* to takie perwersyjne jest blaugh taa i ty nic jeszcze nie robisz :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:16 am
Lavagetas_heqetai Delein *^^* to takie perwersyjne jest blaugh taa i ty nic jeszcze nie robisz :cD Kajdanki...maska...nonono...*klepie go w tyłek* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|