|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:54 am
Lavagetas_heqetai Delein A kysz, podłe podglądacze! blaugh *zamruczała cichutko* wlasnie uprawiamy tu imbolk :cP Hmm...nikt nam niczego nie zanosił...poza tym...chcemy mieć bachora? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:55 am
ninja *lurku, lurku* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
całe życie z wariatami...
dziś dowiedziałem się, że na chwilę obecną jestem jedyną osobą w mojej ekipie, która nie posiada "stałego sponsoringu" i się nie ku#wi sweatdrop cóż za zaniedbanie z mojej strony nastąpiło gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya jaki podstęp xd dzisiaj ja nie czuje laskotek xd twisted ty mnie nawet nie strasz xd w takim razie ja juz moge pekać i robic sie czerwony xd dzisiaj cie oszczedze blaugh *pac poducha* xd łaskawa pani xd blaugh *pac poducha* *pac drooga poducha* *pac 3cia poducha xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:56 am
Kukus całe życie z wariatami... dziś dowiedziałem się, że na chwilę obecną jestem jedyną osobą w mojej ekipie, która nie posiada "stałego sponsoringu" i się nie ku#wi sweatdrop cóż za zaniedbanie z mojej strony nastąpiło gonk Heh, musisz to jak najszybciej nadrobić blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:57 am
~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ siema Ktos mi dał cynka *looka na aye* ze tu sie niestworzone rzeczy rtobia... co ja 0_o *udaje aniołka xd * no co xd mają nową religie... nieczytałam wszystkigo co dal mi Pisio... xd *pac żelazkiem * buehehehehe twisted zemsta!! ej!! Nie zgapiaj ode mnie żelaska!! I nie udawaj takiego aniołka!! Wybilaś mnie z mojego trybu pracy!!! więc poprawka : * pac patelnia w glowe leny xd *, lepiej ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam was jeszcze raz bardzo serdecznie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein A kysz, podłe podglądacze! blaugh *zamruczała cichutko* wlasnie uprawiamy tu imbolk :cP Hmm...nikt nam niczego nie zanosił...poza tym...chcemy mieć bachora? O.o to nie jest A noc moja droga :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:58 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya jaki podstęp xd dzisiaj ja nie czuje laskotek xd twisted ty mnie nawet nie strasz xd w takim razie ja juz moge pekać i robic sie czerwony xd dzisiaj cie oszczedze blaugh *pac poducha* xd łaskawa pani xd blaugh *pac poducha* *pac drooga poducha* *pac 3cia poducha xd * mamo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen ninja *lurku, lurku* ninja Lurek też człowiek... trzeciej kategorii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat witam was jeszcze raz bardzo serdecznie stare czesc **przyytuula** whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:59 am
Lavagetas_heqetai to nie jest A noc moja droga :cD Nu wiem...najbliżesze święto jest w nocy z 30 kwietnia na 1 maja...zwie się Beltaine ^^*gorący cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:00 am
Delein Nu wiem...najbliżesze święto jest w nocy z 30 kwietnia na 1 maja...zwie się Beltaine ^^*gorący cmok* tak jest- widze ze ogladasz stronke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 11:00 am
Illune Kitty ShadowCat witam was jeszcze raz bardzo serdecznie stare czesc **przyytuula** whee O.o. *przytul* ty mnie zauważyłaś biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|