|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:43 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya xd *pac podu....* -bah- *poślizgnela sie na plamie jakiejs cieczy* %#$ domokun au T.T musisz byc ostrozniejsza ^^yyyhy *wstaje* xd *bah na pisia* XD łaaa podstep XD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:44 am
Lavagetas_heqetai Delein Mrrrał *potarła energicznie jego plecki* Zaraz będzie cieplej ^^ czuje sie jakbym mial milion oczu na sobie XD Nie...nie możliwe XD *przeszedł ją dreszczyk, przeczesała palcami jego włosy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:44 am
siema Ktos mi dał cynka *looka na aye* ze tu sie niestworzone rzeczy rtobia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:45 am
jaki podstęp xd dzisiaj ja nie czuje laskotek xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:47 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Mrrrał *potarła energicznie jego plecki* Zaraz będzie cieplej ^^ czuje sie jakbym mial milion oczu na sobie XD Nie...nie możliwe XD *przeszedł ją dreszczyk, przeczesała palcami jego włosy* chyba mi sie wydaje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:47 am
~~lena-undesaid~~ siema Ktos mi dał cynka *looka na aye* ze tu sie niestworzone rzeczy rtobia... serio >.> ja tu siedze cały czas i nic nadzwyczajnego nie widze ^^ fakt, faktem jestem cialem, a duchem na moim quescie xD albo w markecie xDD domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:48 am
~~lena-undesaid~~ siema Ktos mi dał cynka *looka na aye* ze tu sie niestworzone rzeczy rtobia... co ja 0_o *udaje aniołka xd * no co xd mają nową religie... nieczytałam wszystkigo co dal mi Pisio... xd *pac żelazkiem * buehehehehe twisted zemsta!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:48 am
Shiinma M-Teen Illune *bierze martini od LH* dziekuje.... xd NOE NIE! xD TY PIJAKU! blaugh blaugh blaugh whee domokun Znowu wszyscy chlac beda sweatdrop nie jestem pijakiem.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:49 am
A kysz, podłe podglądacze! blaugh *zamruczała cichutko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:49 am
Ntsumi_Aya jaki podstęp xd dzisiaj ja nie czuje laskotek xd twisted ty mnie nawet nie strasz xd w takim razie ja juz moge pekać i robic sie czerwony xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:50 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya jaki podstęp xd dzisiaj ja nie czuje laskotek xd twisted ty mnie nawet nie strasz xd w takim razie ja juz moge pekać i robic sie czerwony xd dzisiaj cie oszczedze blaugh *pac poducha* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:51 am
Delein A kysz, podłe podglądacze! blaugh *zamruczała cichutko* wlasnie uprawiamy tu imbolk :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:52 am
*włazi,trzaska drzwiami, siada na fotelu i napiepsza transparentem w podłogę* xd witam wszystkich whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:53 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya jaki podstęp xd dzisiaj ja nie czuje laskotek xd twisted ty mnie nawet nie strasz xd w takim razie ja juz moge pekać i robic sie czerwony xd dzisiaj cie oszczedze blaugh *pac poducha* xd łaskawa pani xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:53 am
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ siema Ktos mi dał cynka *looka na aye* ze tu sie niestworzone rzeczy rtobia... co ja 0_o *udaje aniołka xd * no co xd mają nową religie... nieczytałam wszystkigo co dal mi Pisio... xd *pac żelazkiem * buehehehehe twisted zemsta!! ej!! Nie zgapiaj ode mnie żelaska!! I nie udawaj takiego aniołka!! Wybilaś mnie z mojego trybu pracy!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|