|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:25 am
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai i pajaki cie nie tkną :cD to niechce blaugh a i tak jest mi dobrze tak jak jest 3nodding as you wish :c] ninja *pojawia sie za pisiem z podusia w ręce* 3nodding *pac xd * znow zaczynasz? xd blaugh a czemu nie ? ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:25 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Jaki znowu inkub kto ja przeciez ja jestem bardzo grzecznym chlopcem. To z Ciebie jest kusicielka no taak zrzuc cala wine na mnie... ty maly draniu... whee a ty grzeczny byles moze jak sie urodziles, bo pozniej to kto cie tam wie blaugh whee Przeciez ja zawsze jestem grzeczny tylko czasem jestem mniej grzeczny i tyle xp xd kocham cie maly draniu... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:26 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Jaki znowu inkub kto ja przeciez ja jestem bardzo grzecznym chlopcem. To z Ciebie jest kusicielka no taak zrzuc cala wine na mnie... ty maly draniu... whee a ty grzeczny byles moze jak sie urodziles, bo pozniej to kto cie tam wie blaugh whee Przeciez ja zawsze jestem grzeczny tylko czasem jestem mniej grzeczny i tyle xp xd kocham cie maly draniu... heart Ja Ciebie tez kocham moja Bogini heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:27 am
Lavagetas_heqetai Delein *idzie za nim z wyszczerzem na pyszczku* o polanka O dąb ^^ Taaak, tu będzie idealnie *cmok* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Znowu rzucaja poduszkami? *kuli uszy i idzie sie w jakims kacie schowac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai i pajaki cie nie tkną :cD to niechce blaugh a i tak jest mi dobrze tak jak jest 3nodding as you wish :c] ninja *pojawia sie za pisiem z podusia w ręce* 3nodding *pac xd * znow zaczynasz? xd blaugh a czemu nie ? ninja xd a tak tylko pytam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:28 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Jaki znowu inkub kto ja przeciez ja jestem bardzo grzecznym chlopcem. To z Ciebie jest kusicielka no taak zrzuc cala wine na mnie... ty maly draniu... whee a ty grzeczny byles moze jak sie urodziles, bo pozniej to kto cie tam wie blaugh whee Przeciez ja zawsze jestem grzeczny tylko czasem jestem mniej grzeczny i tyle xp xd kocham cie maly draniu... heart Ja Ciebie tez kocham moja Bogini heart mhrrrrrrrrrrrrrrrau... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein *idzie za nim z wyszczerzem na pyszczku* o polanka O dąb ^^ Taaak, tu będzie idealnie *cmok* blaugh dąb- dobry wybór :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Illune wow...ale mnie duzo osob zauwazylo xd martini? XD oo......tak biggrin *podaje lapke Lorakowi* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Jaki znowu inkub kto ja przeciez ja jestem bardzo grzecznym chlopcem. To z Ciebie jest kusicielka no taak zrzuc cala wine na mnie... ty maly draniu... whee a ty grzeczny byles moze jak sie urodziles, bo pozniej to kto cie tam wie blaugh whee Przeciez ja zawsze jestem grzeczny tylko czasem jestem mniej grzeczny i tyle xp xd kocham cie maly draniu... heart Ja Ciebie tez kocham moja Bogini heart mhrrrrrrrrrrrrrrrau... heart Ale kochanie ja juz bede lecial wiesz dlaczego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:30 am
Lorak Ale kochanie ja juz bede lecial wiesz dlaczego szkoda sad papaty misiaty heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:32 am
^^ *pstryknęła palcami, a nad nimi wyrósł roślinny namiocik* to żeby sie odgrodzić od wścibskich oczu *rumieniec*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|