|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:12 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witam ninja *wchodzi mokra* kochany bracik gonk *poraz 3 dzisiaj siada przy kominku aby wysuszyć się* hej- aleś mokra :cD--wstapisz do naszej nowej religii? 3nodding a jaka to ? domokun Wicca zajzyj tu wink Shiinma- bedziesz nasza mentorka wink czy ja wiem ...... sweatdrop i pajaki cie nie tkną :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Perfekcyjnie ^^ *merda ogonkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:14 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw ciagle zapominasz ze jestes najwyzszym kaplanem... whee masz specjalne uprawnienia kratkowy ludku!! domokun 3nodding whee No dobrze moja Ty Kratkowa Setsuna Moja moja moja kratkowa Setsuna niafu niafu :3bleeee! jush nie kratkowa! crying
Ale wiesz... siorb... ksywa... slurb... kratkowego ludka... mlask... szybko nie schodzi... siorb ja ci dam siorb... scream domokun iles ty mi sladoof narobil... buuuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Perfekcyjnie ^^ *merda ogonkiem* ladnie sie zgralo :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai i pajaki cie nie tkną :cD to niechce blaugh a i tak jest mi dobrze tak jak jest 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:16 am
Setsuna Dragonclaw Ciagle lize> Ale wiesz... siorb... ksywa... slurb... kratkowego ludka... mlask... szybko nie schodzi... siorb ja ci dam siorb... scream domokun iles ty mi sladoof narobil... buuuu crying Ja Ci dam ja Ci dam domokun domokun Kto mnie ostatnio tak często gryzie ze mam mase sladoiw na ciele co sam sie gryze ??!! domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:16 am
Lavagetas_heqetai Delein Perfekcyjnie ^^ *merda ogonkiem* ladnie sie zgralo :cDWoof whee Nawet ciuszki są odpowiednie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:17 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai i pajaki cie nie tkną :cD to niechce blaugh a i tak jest mi dobrze tak jak jest 3nodding as you wish :c]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Ciagle lize> Ale wiesz... siorb... ksywa... slurb... kratkowego ludka... mlask... szybko nie schodzi... siorb ja ci dam siorb... scream domokun iles ty mi sladoof narobil... buuuu crying Ja Ci dam ja Ci dam domokun domokun Kto mnie ostatnio tak często gryzie ze mam mase sladoiw na ciele co sam sie gryze ??!! domokun domokun ty sam blaugh zdolny przeciesh jestes.... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wow...ale mnie duzo osob zauwazylo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:18 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Ciagle lize> Ale wiesz... siorb... ksywa... slurb... kratkowego ludka... mlask... szybko nie schodzi... siorb ja ci dam siorb... scream domokun iles ty mi sladoof narobil... buuuu crying Ja Ci dam ja Ci dam domokun domokun Kto mnie ostatnio tak często gryzie ze mam mase sladoiw na ciele co sam sie gryze ??!! domokun domokun ty sam blaugh zdolny przeciesh jestes.... domokun Zobaczysz niedlugo to ja Cie pogryze i poczujesz sie pogryziona Ty moja Wampirzyco domokun domokun domokun domokun Ale i tak lubie jak to robisz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune wow...ale mnie duzo osob zauwazylo xd Ja cie zauwazylam! za to Lorak napewno nie! Witałam sie z nim a ten nic domokun zapraszam na mojego questa xD ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein Perfekcyjnie ^^ *merda ogonkiem* ladnie sie zgralo :cDWoof whee Nawet ciuszki są odpowiednie blaugh tylko tego kota odloz :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|