|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:04 am
Lavagetas_heqetai tak jest ruch narodowo wyzwolenczy pod egida Wicca- to bedzie cos- az sie chce rozebrac :cD No nie? Ja też XD I iśc na polankę XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witam ninja *wchodzi mokra* kochany bracik gonk *poraz 3 dzisiaj siada przy kominku aby wysuszyć się* hej- aleś mokra :cD--wstapisz do naszej nowej religii? 3nodding a jaka to ? domokun Wicca zajzyj tu wink Shiinma- bedziesz nasza mentorka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:05 am
Delein Lavagetas_heqetai tak jest ruch narodowo wyzwolenczy pod egida Wicca- to bedzie cos- az sie chce rozebrac :cD No nie? Ja też XD I iśc na polankę XD tja i wspolzyc na lonie natury..znaczy sie obok niej :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:06 am
jak myslicie czy hodowla koszatniczek to dobry pomysl na biznes??
Macius & Puszkin 4 eva in love xd ROFTL\
widzial gdzies ktos moja koszatniczke Geralta tutaj??
(dzisiaj powiedzial ze poty Puszkina nie kupie on bedzie moja koszatniczka buuhahha)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witam ninja *wchodzi mokra* kochany bracik gonk *poraz 3 dzisiaj siada przy kominku aby wysuszyć się* hej- aleś mokra :cD--wstapisz do naszej nowej religii? 3nodding a jaka to ? domokun Wicca zajzyj tu wink Shiinma- bedziesz nasza mentorka wink Jak juz to nie ja, tylko bylego musialabym poprosic xD To on lubi takie rzeczy Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw ciagle zapominasz ze jestes najwyzszym kaplanem... whee masz specjalne uprawnienia kratkowy ludku!! domokun 3nodding whee No dobrze moja Ty Kratkowa Setsuna Moja moja moja kratkowa Setsuna niafu niafu :3bleeee! jush nie kratkowa! crying
Ale wiesz... siorb... ksywa... slurb... kratkowego ludka... mlask... szybko nie schodzi... siorb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:07 am
Shiinma Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witam ninja *wchodzi mokra* kochany bracik gonk *poraz 3 dzisiaj siada przy kominku aby wysuszyć się* hej- aleś mokra :cD--wstapisz do naszej nowej religii? 3nodding a jaka to ? domokun Wicca zajzyj tu wink Shiinma- bedziesz nasza mentorka wink Jak juz to nie ja, tylko bylego musialabym poprosic xD To on lubi takie rzeczy Ooe tam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:07 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai tak jest ruch narodowo wyzwolenczy pod egida Wicca- to bedzie cos- az sie chce rozebrac :cD No nie? Ja też XD I iśc na polankę XD tja i wspolzyc na lonie natury..znaczy sie obok niej :cD Hmm...*zastanawia się* Gdzie jest najbliższa polanka? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:08 am
oali mnie ???
fech paapthus
olewajcie sobie olewajcie ja sie odwzajemniam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...dobra - ja lece ...trzymajta się ...sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witam ninja *wchodzi mokra* kochany bracik gonk *poraz 3 dzisiaj siada przy kominku aby wysuszyć się* hej- aleś mokra :cD--wstapisz do naszej nowej religii? 3nodding a jaka to ? domokun Wicca zajzyj tu wink Shiinma- bedziesz nasza mentorka wink czy ja wiem ...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:11 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai tak jest ruch narodowo wyzwolenczy pod egida Wicca- to bedzie cos- az sie chce rozebrac :cD No nie? Ja też XD I iśc na polankę XD tja i wspolzyc na lonie natury..znaczy sie obok niej :cD Hmm...*zastanawia się* Gdzie jest najbliższa polanka? XD tuz za drzwiami :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...dobra - ja lece ...trzymajta się ...sayonara ... ninja >pa.... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OGŁASZEM WSZEM I WOBEC, że wreszcie skonczylam robic mojego questa, wiem ze nie jest jakis mega super, ale w koncu zrobilam, zabralam sie i zrobilam questa xD Bumperzy i Donatorzy mile widzianie 4laugh wink heart ^^ ! MY QUEST !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|