|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:56 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no kumpela mowi ze to lepsze niz chrzescjianstwo XD ale i tak wole swoje zen :c] Hehe, no na pewno :] Kurcze, ale teraz mówię poważnie...podoba mi się to...szkoda, że w Gliwicach nie ma takiej grupki osób zajmujących się wicca...a może jest a ja o tym nie wiem... no wypadałoby sie dowiedziec gdzie moznaby zasiegnac wiecej info- ogolnie fajne jest- pisali o wspolzyciu z natur- od razu mi sie spodobalo :cD Zdziwilabym, gdyby sie NIE spodobalo Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:58 am
Lorak Witam wszystkich moje mórwy kochane steskniliscie sie za swoim bozyszczem sexu ooo... witaj 3nodding *podaje dłoń, wita się* my sie nie znamy ^^' eMka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:58 am
Delein Heh, ewentualnie możnaby zapoczątkować taki ruch :] no ja powiem ludkom na wydziale- napewno sie skusza- potem polaczymy grupy i wyprzemy z polski katolicyzm-- bedziemy znow poganami jak przed rokiem 966 :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:59 am
Shiinma Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no kumpela mowi ze to lepsze niz chrzescjianstwo XD ale i tak wole swoje zen :c] Hehe, no na pewno :] Kurcze, ale teraz mówię poważnie...podoba mi się to...szkoda, że w Gliwicach nie ma takiej grupki osób zajmujących się wicca...a może jest a ja o tym nie wiem... no wypadałoby sie dowiedziec gdzie moznaby zasiegnac wiecej info- ogolnie fajne jest- pisali o wspolzyciu z natur- od razu mi sie spodobalo :cD Zdziwilabym, gdyby sie NIE spodobalo Oochodzi mi o zycie wsrod natury a nie bara bara ze zwierzatkami wink chetna do wstapienia? :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:00 am
Witam ninja *wchodzi mokra* kochany bracik gonk *poraz 3 dzisiaj siada przy kominku aby wysuszyć się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:01 am
Ntsumi_Aya Witam ninja *wchodzi mokra* kochany bracik gonk *poraz 3 dzisiaj siada przy kominku aby wysuszyć się* hej- aleś mokra :cD--wstapisz do naszej nowej religii? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Delein Heh, ewentualnie możnaby zapoczątkować taki ruch :] no ja powiem ludkom na wydziale- napewno sie skusza- potem polaczymy grupy i wyprzemy z polski katolicyzm-- bedziemy znow poganami jak przed rokiem 966 :cD Jessss! Zgnieciemy ich! Pogaństwo rządzi! Natura! Naturyzm! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Witam wszystkich moje mórwy kochane steskniliscie sie za swoim bozyszczem sexu kochanie... spoojrz lepiej w lustro, o ile wszystkie jeszcze nie popekaly blaugh whee xp No to moze ja sobie juz pujde sad oj no kochanie... moj ty (nie)grzeczny chlopcze 3nodding Czego sie dopuscilem?! Oblapywalem moja boska Boginie. O ja nieszczesny ciagle zapominasz ze jestes najwyzszym kaplanem... whee masz specjalne uprawnienia kratkowy ludku!! domokun 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:02 am
Swego czasu interesowalam sie wicca...Oo Ostatnio na nic czasu nie mam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Witam ninja *wchodzi mokra* kochany bracik gonk *poraz 3 dzisiaj siada przy kominku aby wysuszyć się* ...Ave ...znowu? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Witam ninja *wchodzi mokra* kochany bracik gonk *poraz 3 dzisiaj siada przy kominku aby wysuszyć się* hej- aleś mokra :cD--wstapisz do naszej nowej religii? 3nodding a jaka to ? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:03 am
heyka
jest z powrotem
na jakies 5 min sweatdrop
niedlugo bede maila szybciusienki net przez radio heart
tylko uzbieram 300zl crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein Heh, ewentualnie możnaby zapoczątkować taki ruch :] no ja powiem ludkom na wydziale- napewno sie skusza- potem polaczymy grupy i wyprzemy z polski katolicyzm-- bedziemy znow poganami jak przed rokiem 966 :cD Jessss! Zgnieciemy ich! Pogaństwo rządzi! Natura! Naturyzm! XD tak jest ruch narodowo wyzwolenczy pod egida Wicca- to bedzie cos- az sie chce rozebrac :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw ciagle zapominasz ze jestes najwyzszym kaplanem... whee masz specjalne uprawnienia kratkowy ludku!! domokun 3nodding whee No dobrze moja Ty Kratkowa Setsuna Moja moja moja kratkowa Setsuna niafu niafu :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|