|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:44 am
witam niepowitanych... ninja
mam gloopie wrazenie ze mr lorak chce sie sianem wykrecic... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:44 am
opcy wrocilem....... gniewacie sie na mnie za incydand z "Paschalską"? Nieee, gdzie tam...każdemu się czasami nudzi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:45 am
Delein Lavagetas_heqetai mhm to moj blad :cmok: Wicca poczytaj wink *^^* *oddaje cmokasa* Mwahaha, odprawmy rytuał XD 4 punkt mi sie podoba :c]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:46 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai mhm to moj blad :cmok: Wicca poczytaj wink *^^* *oddaje cmokasa* Mwahaha, odprawmy rytuał XD 4 punkt mi sie podoba :c] XD no tak, tobie jedno w głowie biggrin ... Mi też się podoba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:48 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai mhm to moj blad :cmok: Wicca poczytaj wink *^^* *oddaje cmokasa* Mwahaha, odprawmy rytuał XD 4 punkt mi sie podoba :c] XD no tak, tobie jedno w głowie biggrin ... Mi też się podoba xd no kumpela mowi ze to lepsze niz chrzescjianstwo XD ale i tak wole swoje zen :c]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:49 am
Lavagetas_heqetai no kumpela mowi ze to lepsze niz chrzescjianstwo XD ale i tak wole swoje zen :c] Hehe, no na pewno :] Kurcze, ale teraz mówię poważnie...podoba mi się to...szkoda, że w Gliwicach nie ma takiej grupki osób zajmujących się wicca...a może jest a ja o tym nie wiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:51 am
Witam wszystkich moje mórwy kochane steskniliscie sie za swoim bozyszczem sexu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:52 am
Lorak Witam wszystkich moje mórwy kochane steskniliscie sie za swoim bozyszczem sexu kochanie... spoojrz lepiej w lustro, o ile wszystkie jeszcze nie popekaly blaugh whee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:52 am
Lorak Witam wszystkich moje mórwy kochane steskniliscie sie za swoim bozyszczem sexu Tu są same bożyszcza XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:53 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Witam wszystkich moje mórwy kochane steskniliscie sie za swoim bozyszczem sexu kochanie... spoojrz lepiej w lustro, o ile wszystkie jeszcze nie popekaly blaugh whee xp No to moze ja sobie juz pujde sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:54 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Witam wszystkich moje mórwy kochane steskniliscie sie za swoim bozyszczem sexu kochanie... spoojrz lepiej w lustro, o ile wszystkie jeszcze nie popekaly blaugh whee xp No to moze ja sobie juz pujde sad oj no kochanie... moj ty (nie)grzeczny chlopcze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:54 am
Delein Lavagetas_heqetai no kumpela mowi ze to lepsze niz chrzescjianstwo XD ale i tak wole swoje zen :c] Hehe, no na pewno :] Kurcze, ale teraz mówię poważnie...podoba mi się to...szkoda, że w Gliwicach nie ma takiej grupki osób zajmujących się wicca...a może jest a ja o tym nie wiem... no wypadałoby sie dowiedziec gdzie moznaby zasiegnac wiecej info- ogolnie fajne jest- pisali o wspolzyciu z natur- od razu mi sie spodobalo :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:55 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no kumpela mowi ze to lepsze niz chrzescjianstwo XD ale i tak wole swoje zen :c] Hehe, no na pewno :] Kurcze, ale teraz mówię poważnie...podoba mi się to...szkoda, że w Gliwicach nie ma takiej grupki osób zajmujących się wicca...a może jest a ja o tym nie wiem... no wypadałoby sie dowiedziec gdzie moznaby zasiegnac wiecej info- ogolnie fajne jest- pisali o wspolzyciu z natur- od razu mi sie spodobalo :cD sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai no kumpela mowi ze to lepsze niz chrzescjianstwo XD ale i tak wole swoje zen :c] Hehe, no na pewno :] Kurcze, ale teraz mówię poważnie...podoba mi się to...szkoda, że w Gliwicach nie ma takiej grupki osób zajmujących się wicca...a może jest a ja o tym nie wiem... no wypadałoby sie dowiedziec gdzie moznaby zasiegnac wiecej info- ogolnie fajne jest- pisali o wspolzyciu z natur- od razu mi sie spodobalo :cD Heh, ewentualnie możnaby zapoczątkować taki ruch :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Witam wszystkich moje mórwy kochane steskniliscie sie za swoim bozyszczem sexu kochanie... spoojrz lepiej w lustro, o ile wszystkie jeszcze nie popekaly blaugh whee xp No to moze ja sobie juz pujde sad oj no kochanie... moj ty (nie)grzeczny chlopcze 3nodding Czego sie dopuscilem?! Oblapywalem moja boska Boginie. O ja nieszczesny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|