|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:05 am
Rynn the Vampire Bee, a mogę ją wykorzystywać niemoralnie? >___> xd Powiemy Omi, powiemy 3nodding heart Mozesz mozesz biggrin ... PA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Shiinma opcy opcy *znika na chwile w swojej bazie..... po czym wynosi z niej czarne pudelko* z pudalka wyciaga plyte Kai Paschalskiej i zbliza sie do wieży........ twisted muahahaha wszyscy zginiecie ze mna!!!! eek Oszalales...kto?!?!?! ja?!?!?! muahahahaha!!!! *wklada plyte do odtwarzacza i podkreca volume na maxa palec trzyma na przycisku 'play'* Nie, błagam...wszystko tylko nie to...nieeee! Tak, Bee...ukryję ten fakt, ze chciałeś się mnie pozbyć XD Papa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Shiinma opcy opcy *znika na chwile w swojej bazie..... po czym wynosi z niej czarne pudelko* z pudalka wyciaga plyte Kai Paschalskiej i zbliza sie do wieży........ twisted muahahaha wszyscy zginiecie ze mna!!!! eek Oszalales...kto?!?!?! ja?!?!?! muahahahaha!!!! *wklada plyte do odtwarzacza i podkreca volume na maxa palec trzyma na przycisku 'play'* O_o Ani mi sie waz, bo Ci odgryze reke! *zaklada walkmana i czym predzej podkreca glosniczki na maxa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:08 am
opcy Shiinma opcy opcy *znika na chwile w swojej bazie..... po czym wynosi z niej czarne pudelko* z pudalka wyciaga plyte Kai Paschalskiej i zbliza sie do wieży........ twisted muahahaha wszyscy zginiecie ze mna!!!! eek Oszalales...kto?!?!?! ja?!?!?! muahahahaha!!!! *wklada plyte do odtwarzacza i podkreca volume na maxa palec trzyma na przycisku 'play'* no i co ?!!? ma ktos ochote zgrywac bohatera!?!?! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:15 am
hey
cio bylo na wielkanocnym evencie?? (wujo przyjechal i nie mialam czasu na gaie..)
i kto ma to tanio do sprzedania?? 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:17 am
Baliaur hey cio bylo na wielkanocnym evencie?? (wujo przyjechal i nie mialam czasu na gaie..) i kto ma to tanio do sprzedania?? 3nodding xd Zbieraliśmy jajka i wymienialiśmy je na maski..ale ja też nie miałam czasu na jajowanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:18 am
Baliaur hey cio bylo na wielkanocnym evencie?? (wujo przyjechal i nie mialam czasu na gaie..) i kto ma to tanio do sprzedania?? 3nodding xd witka... na "balu" u siostr moglas znalezc jajka wielkanocne, a jak mialas jush 6 to szlas do zajaca, on ci dawal basket, w ktoorym byly maski krolika i kurczaka... nic ciekawego whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:19 am
Delein Baliaur hey cio bylo na wielkanocnym evencie?? (wujo przyjechal i nie mialam czasu na gaie..) i kto ma to tanio do sprzedania?? 3nodding xd Zbieraliśmy jajka i wymienialiśmy je na maski..ale ja też nie miałam czasu na jajowanie xd eek a jak myslicie czy cena tego shitu niedlugo moze spadnie?? tak jak bylo z V -pinami??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:19 am
Setsuna Dragonclaw Baliaur hey cio bylo na wielkanocnym evencie?? (wujo przyjechal i nie mialam czasu na gaie..) i kto ma to tanio do sprzedania?? 3nodding xd witka... na "balu" u siostr moglas znalezc jajka wielkanocne, a jak mialas jush 6 to szlas do zajaca, on ci dawal basket, w ktoorym byly maski krolika i kurczaka... nic ciekawego whee w dosatku eventy wcale nie sa jakies super extra ... spodziewalismy sie czegos lepszego >.<;;; robie questa i tak sobie od czasu do czasu tutaj lookam >_> <_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:23 am
opcy Shiinma opcy opcy *znika na chwile w swojej bazie..... po czym wynosi z niej czarne pudelko* z pudalka wyciaga plyte Kai Paschalskiej i zbliza sie do wieży........ twisted muahahaha wszyscy zginiecie ze mna!!!! eek Oszalales...kto?!?!?! ja?!?!?! muahahahaha!!!! *wklada plyte do odtwarzacza i podkreca volume na maxa palec trzyma na przycisku 'play'* dobra!!! scream nie chcecie sie ze mna bawic to macie........!!!!!! *naciska PLAY i szybko ucieka* narazie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:25 am
opcy dobra!!! scream nie chcecie sie ze mna bawic to macie........!!!!!! *naciska PLAY i szybko ucieka* narazie! xd O.o *biegnie ile sił w nogach, zatyka uszy i wpada na wieżę głową włączając STOP*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:27 am
opcy opcy Shiinma opcy opcy *znika na chwile w swojej bazie..... po czym wynosi z niej czarne pudelko* z pudalka wyciaga plyte Kai Paschalskiej i zbliza sie do wieży........ twisted muahahaha wszyscy zginiecie ze mna!!!! eek Oszalales...kto?!?!?! ja?!?!?! muahahahaha!!!! *wklada plyte do odtwarzacza i podkreca volume na maxa palec trzyma na przycisku 'play'* dobra!!! scream nie chcecie sie ze mna bawic to macie........!!!!!! *naciska PLAY i szybko ucieka* narazie! xd *zarzuca lasso na Opcego i przywiazuje go niedaleko radia* ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 9:27 am
opcy opcy Shiinma opcy opcy *znika na chwile w swojej bazie..... po czym wynosi z niej czarne pudelko* z pudalka wyciaga plyte Kai Paschalskiej i zbliza sie do wieży........ twisted muahahaha wszyscy zginiecie ze mna!!!! eek Oszalales...kto?!?!?! ja?!?!?! muahahahaha!!!! *wklada plyte do odtwarzacza i podkreca volume na maxa palec trzyma na przycisku 'play'* dobra!!! scream nie chcecie sie ze mna bawic to macie........!!!!!! *naciska PLAY i szybko ucieka* narazie! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|