|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:40 am
Delein BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Rynn the Vampire Bee, no to skoro tak, to może być go walnął? gonk No cały czas wale .. a ... Kota okej .. *pac* *ekchu ekchu ekchu* *dusi się czekoladą* *kaszlu kaszlu* *klepie w plecy* wszystko okej moja droga kolerzanko ? Rynienko łap pałke i wal ja tu musze ratować zycie pewniej damie. *kaszel kaszel* Chwyta pałkę Bee po czym pożegnalnie wali opcego nią w łeb i ucieka za swojego pluszowego smoka>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:41 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Siema i pa Azram... Leti, wy sie znacie w realu, czy jak?? xd xd xd blaugh to moje kochanie xd aaaaaaaaaaa a ja chyba własnie z nim zaczełam rywalizowac o najlepego bumpera na twoim quescie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:42 am
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ Siema i pa Azram... Leti, wy sie znacie w realu, czy jak?? xd xd xd blaugh to moje kochanie xd aaaaaaaaaaa a ja chyba własnie z nim zaczełam rywalizowac o najlepego bumpera na twoim quescie O.o .... nio to bedziesh miala raczej troodno xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:43 am
Rynn the Vampire Chwyta pałkę Bee po czym pożegnalnie wali opcego nią w łeb i ucieka za swojego pluszowego smoka> Rynn swietnie waszlisz... Deli Usta usta chybabeda grane nie prowokuj :] ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ech.. zaprzytulal.. zacalowal.. i zostawil crying crying crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ Siema i pa Azram... Leti, wy sie znacie w realu, czy jak?? xd xd xd blaugh to moje kochanie xd aaaaaaaaaaa a ja chyba własnie z nim zaczełam rywalizowac o najlepego bumpera na twoim quescie O.o .... nio to bedziesh miala raczej troodno xd xd xd jak na razie pisze 14 bumpa XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:45 am
Bee, możesz mi na chwilkę wysłać tę pałkę? Chcę sprawdzić, czy dalej jest taki ciekawy glitch...oddam zaraz, obiecuję ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:45 am
Znowu sie zapomnialam.. V_v" Wydarzylo sie cos ciekawego? V_v"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:46 am
BeeWolf_san Rynn swietnie waszlisz... Deli Usta usta chybabeda grane nie prowokuj :] ... *robi się powoli zielona na twarzy* *kaszel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:47 am
Rynn the Vampire
Bee, no to skoro tak, to może być go walnął? gonk Jutro... co sie opierdalsz?!?! znajdz swoja glowe !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:50 am
Delein BeeWolf_san Rynn swietnie waszlisz... Deli Usta usta chybabeda grane nie prowokuj :] ... *robi się powoli zielona na twarzy* *kaszel* No nie jest dobrze obejmuje od tułu i hup ..* moze sie zaksztusiła * otwieraj te usteczka :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:51 am
Rynn the Vampire opcy Rynn the Vampire
Bee, no to skoro tak, to może być go walnął? gonk Jutro... co sie opierdalsz?!?! znajdz swoja glowe !!!! przyczepia glowe kotowi bojowemu...... no widze za mnie zmuszasz do drastycznych dzialan...... *znika na chwile w swojej bazie..... po czym wynosi z niej czarne pudelko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:51 am
glitch działa, ale kiedyś to się tak fajnie na środku robiło xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:52 am
Rynn jak slicznie z moja pałeczka włapkach wygladasz wink ...
Deli żyj dmucha ja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|