|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:28 am
Rynn the Vampire pozostaje mi...
tylko jedno..
... O fu ona łąskocze Opcego jach ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:29 am
~~lena-undesaid~~ *wyglada przez okno i z dziwnym wyrazem twarzy zwraca sie do leti:* Eee... A chomiki tez sie liczą...? O.o *podbiega do okna* ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wpada do gildi * Bry Wszystkim ! blaugh *po paru sekundach odnajduje w tym chaosie Lethi* BEERRSSEERRRKKKEERRR!!!! twisted 4laugh twisted heart twisted * rzuca sie na nia , przevala, obcalovuje, zaprzytula a na stepnie ucieka z gildi* Narazie Wszystkim !! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Rynn the Vampire pozostaje mi...
tylko jedno..
... O fu ona łąskocze Opcego jach .... (a mam inne wyjście? Obroń mnie tą swoją...pałką..!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:30 am
*siada w foteliku i wyciąga czekoladowego królika* MLASK! *odgryza mu uszy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:31 am
Rynn the Vampire BeeWolf_san Rynn the Vampire pozostaje mi...
tylko jedno..
... O fu ona łąskocze Opcego jach .... (a mam inne wyjście? Obroń mnie tą swoją...pałką..!) redface Oh zawsze Rynneczko wink Moja pałka będzie ci słurzyć wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:31 am
Rynn the Vampire pozostaje mi...
tylko jedno..
... to nie fair młody jeedai !!!! *turla sie w konwulsjach* //LIMIT BREAK\\ *Jutro the battleCat attack.......* (tak moj kot ma na imie "Jutro" ) *kot gryzie Rynn w łydke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:34 am
opcy Rynn the Vampire pozostaje mi...
tylko jedno..
... to nie fair młody jeedai !!!! *turla sie w konwulsjach* //LIMIT BREAK\\ *Jutro the battleCat attack.......* (tak moj kot ma na imie "Jutro" ) *kot gryzie Rynn w łydke*
Bee, no to skoro tak, to może być go walnął? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:36 am
Siema i pa Azram... Leti, wy sie znacie w realu, czy jak??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:36 am
Rynn the Vampire Bee, no to skoro tak, to może być go walnął? gonk No cały czas wale .. a ... Kota okej .. *pac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:37 am
BeeWolf_san Rynn the Vampire Bee, no to skoro tak, to może być go walnął? gonk No cały czas wale .. a ... Kota okej .. *pac* *ekchu ekchu ekchu* *dusi się czekoladą* *kaszlu kaszlu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:38 am
Azram *wpada do gildi * Bry Wszystkim ! blaugh *po paru sekundach odnajduje w tym chaosie Lethi* BEERRSSEERRRKKKEERRR!!!! twisted 4laugh twisted heart twisted * rzuca sie na nia , przevala, obcalovuje, zaprzytula a na stepnie ucieka z gildi* Narazie Wszystkim !! blaugh O.o ... witaj kochanie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:39 am
Delein BeeWolf_san Rynn the Vampire Bee, no to skoro tak, to może być go walnął? gonk No cały czas wale .. a ... Kota okej .. *pac* *ekchu ekchu ekchu* *dusi się czekoladą* *kaszlu kaszlu* *klepie w plecy* wszystko okej moja droga kolerzanko ? Rynienko łap pałke i wal ja tu musze ratować zycie pewniej damie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Siema i pa Azram... Leti, wy sie znacie w realu, czy jak?? xd xd xd blaugh to moje kochanie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Rynn the Vampire Bee, no to skoro tak, to może być go walnął? gonk No cały czas wale .. a ... Kota okej .. *pac* *ekchu ekchu ekchu* *dusi się czekoladą* *kaszlu kaszlu* *klepie w plecy* wszystko okej moja droga kolerzanko ? Rynienko łap pałke i wal ja tu musze ratować zycie pewniej damie. *kaszel kaszel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|