|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:20 am
opcy *wyskakuje ze swijej bazy pod fotelem i przyjmuje poze psychotycznej mangusty* CO TU SIE DZIEJE!??!?! no ja to własnie czekam az nasza Lethiel mi łaskawie odpowie- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *wyskakuje ze swijej bazy pod fotelem i przyjmuje poze psychotycznej mangusty* CO TU SIE DZIEJE!??!?! O.o .... piiiiiiiiiiiiiisk !!!! to PSYCHOTYCZNA MANGUSTA !!!! gonk *paca opcego poducha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *wyskakuje ze swojej bazy pod fotelem (tajnej) i przyjmuje poze psychotycznej mangusty* CO TU SIE DZIEJE!??!?! Avsko Opcy! Tu jak zwykle dzieje się CHAOS!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *wyskakuje ze swojej bazy pod fotelem (tajnej) i przyjmuje poze psychotycznej mangusty* CO TU SIE DZIEJE!??!?!
Bitwaaaa!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:21 am
Rynn the Vampire A co do tego przekłuwania - będę chyba musiała poprosić jakąś kumpelę albo sama sobie przekłuć..ale samej niewygodnie 3nodding heart Ależ przecież Kukusik cie z checią dziugnie ... no przekuje .. teges no .... :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ opcy *wyskakuje ze swijej bazy pod fotelem i przyjmuje poze psychotycznej mangusty* CO TU SIE DZIEJE!??!?! no ja to własnie czekam az nasza Lethiel mi łaskawie odpowie- -' O.o ... o.O ... na cio ma odpowiadać ?? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Rynn the Vampire A co do tego przekłuwania - będę chyba musiała poprosić jakąś kumpelę albo sama sobie przekłuć..ale samej niewygodnie 3nodding heart Ależ przecież Kukusik cie z checią dziugnie ... no przekuje .. teges no .... :] nie wątpię, ale ja chcę sobie przekłuć ucho : P poza tym nie chce mi się z tym czekać xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire opcy *wyskakuje ze swojej bazy pod fotelem (tajnej) i przyjmuje poze psychotycznej mangusty* CO TU SIE DZIEJE!??!?!
Bitwaaaa!!!*gryzie ja w noge* za imperatora...... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:22 am
Rynn the Vampire nie wątpię, ale ja chcę sobie przekłuć ucho : P poza tym nie chce mi się z tym czekać xd heart Ucho też nie martw sie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:23 am
opcy Rynn the Vampire opcy *wyskakuje ze swojej bazy pod fotelem (tajnej) i przyjmuje poze psychotycznej mangusty* CO TU SIE DZIEJE!??!?!
Bitwaaaa!!!*gryzie ja w noge* za imperatora...... twisted WAII!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:23 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ opcy *wyskakuje ze swijej bazy pod fotelem i przyjmuje poze psychotycznej mangusty* CO TU SIE DZIEJE!??!?! no ja to własnie czekam az nasza Lethiel mi łaskawie odpowie- -' O.o ... o.O ... na cio ma odpowiadać ?? crying --' *pada na ziemie* Nieważne.... Leti, tworzymy brygade LL 9leti i lena) ratuj.acą biedne kotki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:24 am
~~lena-undesaid~~ --' *pada na ziemie* Nieważne.... Leti, tworzymy brygade LL 9leti i lena) ratuj.acą biedne kotki?? aaaa... nio oczywiscie xd !!! jeden jush uratowany ... widzish jakieś ine zagroshone maleństwa ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:26 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ --' *pada na ziemie* Nieważne.... Leti, tworzymy brygade LL 9leti i lena) ratuj.acą biedne kotki?? aaaa... nio oczywiscie xd !!! jeden jush uratowany ... widzish jakieś ine zagroshone maleństwa ?? *wyglada przez okno i z dziwnym wyrazem twarzy zwraca sie do leti:* Eee... A chomiki tez sie liczą...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:26 am
Rynn the Vampire opcy Rynn the Vampire opcy *wyskakuje ze swojej bazy pod fotelem (tajnej) i przyjmuje poze psychotycznej mangusty* CO TU SIE DZIEJE!??!?!
Bitwaaaa!!!*gryzie ja w noge* za imperatora...... twisted WAII!!! gonk HA! prąd?!?!! ja z prądem to herbate pije!!!! MUahahahhahahhaha!!!!!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|