|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:12 am
Rynn the Vampire Delein, jak dla mnie to super surprised to będzie..po dw�ch i jedną trzecią faceta na jedną? biggrin Buahaha, no bomba whee A jeszcze pytanie- dobieramy się w grupki, czy akcja spontan? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:13 am
M-Teen ~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ EKHM, EKHM... *przypomina o swojej obecności* ekhm, ekhm... *robi to jeszcze raz, nieco poddenerwowana* *wrecza jej droogą suszarke* pomoosh blaugh brygada LL (leti i lena) na pomoc biednemu kotkowi!!! Głosujcie: czy brygadzie LL uda sie uratować kotka? Smsa o treści "TAK" lub "NIE" wysyłajcie pod numer 7115 spośroprawdnych odpowiedzi wylosujemy zwycięzcę!! eek lol ... BUHAHAHAHHAA! *wybucha smiechem* ahahahahaha no to mnie rozmsieszylas blaugh blaugh blaugh blaugh *oklada sie dalje na poduszce ze smiechu* ahahaha! blaugh blaugh xd xd xd xd xd xd xd Bee: a może xD No co? ślij esa i nie gadaj tyle XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:14 am
Łuua a jadnak :] też grywasz w szachy.. Rynn the Vampire BeeWolf_san M-Teen dbra nałowiłam sie i teraz mnie reka od machania myszka w prawo i w lewo boli xp myśle ze od czego innego cie boli ... G..duł ... Wcale nie, wcale nie!!!! ... .... No... >___>
<___<No i się wydało... Co ryncia tam robi nonno ... Gdzie mieszkasz:> smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:16 am
Rynn the Vampire no ba, oczywiście że spontan surprised Ale nie ma się co martwić, o nikim nie zapomnimy xd heart Del, tylko trzeba by było jeszcze jakichś dw�ch takich bishk�w zatrudnić dla fan�w yaoic�w...dla mnie na przykład >___> Okej XD...hm...a może są tacy w gildii? xd xd *myśli myśli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:16 am
W Tychach Bee-chan...wpadniesz z Omi? :>>>
I weź Kukusa..przekłuje mi ucho przy okazji xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:17 am
Rynn the Vampire W Tychach Bee-chan...wpadniesz z Omi? :>>> I weź Kukusa..przekłuje mi ucho przy okazji xd heart xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:17 am
Rynn the Vampire W Tychach Bee-chan...wpadniesz z Omi? :>>> I weź Kukusa..przekłuje mi ucho przy okazji xd heart Oczywiscie, ale co do kukusa nie jestem pewnien czy skonczy sie na uchu :] ... A Ozzy sad to co ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:18 am
Rynn the Vampire W Tychach Bee-chan...wpadniesz z Omi? :>>> I weź Kukusa..przekłuje mi ucho przy okazji xd heart O, przyjedźcie wszyscy z Wawy, zrobimy meetinga biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:18 am
*wyskakuje ze swojej bazy pod fotelem (tajnej) i przyjmuje poze psychotycznej mangusty* CO TU SIE DZIEJE!??!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:19 am
]Goth bless[ Rynn the Vampire W Tychach Bee-chan...wpadniesz z Omi? :>>> I weź Kukusa..przekłuje mi ucho przy okazji xd heart xp xp xp A czy mi sie tylko wydaje *pokazuje palcem* czy ten pan to nie Kage ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Łuua a jadnak :] też grywasz w szachy.. ale hardly never razz blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Rynn the Vampire W Tychach Bee-chan...wpadniesz z Omi? :>>> I weź Kukusa..przekłuje mi ucho przy okazji xd heart Oczywiscie, ale co do kukusa nie jestem pewnien czy skonczy sie na uchu :] ... A Ozzy sad to co ?? Ozzy jest super, też go weź xd A co do tego przekłuwania - będę chyba musiała poprosić jakąś kumpelę albo sama sobie przekłuć..ale samej niewygodnie 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|