|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:06 am
BeeWolf_san Lethiel ]Goth bless[ Lethiel ]Goth bless[ eek *bezskutecznie probuje wypluc kotka* ech... *znowu udesha go w plecy* nio jush.. dasz rade xd kheee... kheeee.... *wypluwa kotka z kukurydza, ananasem i paczka landrynek* xp O.o ... gonk .. bleeee... *owija kotka recznikiem* *biegnie do lazienki* *slychać szum wody* Ale uszka, pazurki i siersc i tak ma juz strawiona... Czy o oczkach wspominałem ?? Wlosow, sierci i pazurow nie da sie strawic..;x
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ EKHM, EKHM... *przypomina o swojej obecności* ekhm, ekhm... *robi to jeszcze raz, nieco poddenerwowana* *wrecza jej droogą suszarke* pomoosh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Rynn the Vampire surprised No i Bee, czyli 9...Bee, my m�wimy o takiej prawdziwej w wakacje surprised Dobisz moja lubą Omi.. bez niej to ja sie nie ruszam :] Siuuur...*zapisuje* No to mamy już 3 laski i 7 facetów XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:07 am
Lethiel ~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ EKHM, EKHM... *przypomina o swojej obecności* ekhm, ekhm... *robi to jeszcze raz, nieco poddenerwowana* *wrecza jej droogą suszarke* pomoosh blaugh było się odzywać? Teraz masz robotę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:08 am
dbra nałowiłam sie i teraz mnie reka od machania myszka w prawo i w lewo boli xp
Lethiel tylko nie dawaj mi suszarki *klap na swoj fotel, zamieniony w ogromna poduche* huh.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Lethiel ~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ EKHM, EKHM... *przypomina o swojej obecności* ekhm, ekhm... *robi to jeszcze raz, nieco poddenerwowana* *wrecza jej droogą suszarke* pomoosh blaugh było się odzywać? Teraz masz robotę xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Bee-chan, no proszę, wierny facet! Ginący gatunek surprised super, to już 10! Nee~~ xd heart No i jak tak dalej pujdzie to zeczywiscie wyginiemy :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:09 am
nio whee suchootki i sliczny whee whee whee *wsadza kotka spowrotem na glowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:09 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:10 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:11 am
~~lena-undesaid~~ Lethiel ~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ EKHM, EKHM... *przypomina o swojej obecności* ekhm, ekhm... *robi to jeszcze raz, nieco poddenerwowana* *wrecza jej droogą suszarke* pomoosh blaugh brygada LL (leti i lena) na pomoc biednemu kotkowi!!! Głosujcie: czy brygadzie LL uda sie uratować kotka? Smsa o treści "TAK" lub "NIE" wysyłajcie pod numer 7115 spośroprawdnych odpowiedzi wylosujemy zwycięzcę!! xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|