|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:00 am
Delein Rynn the Vampire Del, 6 osób? To będzie multi orgia surprised biorąc pod uwagę stałą ekipę, czytaj Jacusia, Maćka, mnie, Matiego, Dorotę i innych surprised Mówię teraz o orgii gildiowej XD Ja jestem za tyle, ze taka Pławdziwa była by lepsiejsza, @rynn dziekuje redface aż mi sie łepek zaczerwienił no redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:01 am
Lethiel ]Goth bless[ eek *bezskutecznie probuje wypluc kotka* ech... *znowu udesha go w plecy* nio jush.. dasz rade xd kheee... kheeee.... *wypluwa kotka z kukurydza, ananasem i paczka landrynek* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Delein Rynn the Vampire Del, 6 osób? To będzie multi orgia surprised biorąc pod uwagę stałą ekipę, czytaj Jacusia, Maćka, mnie, Matiego, Dorotę i innych surprised Mówię teraz o orgii gildiowej XD no to odpada Maciek i Dorota xd Jacuś to Hadogenes a Say to Mati surprised a ja to ja ne~~? xd Czyli Saya i Hado też mam wpisać, tak? To już 8 XD O, Bee, perfekcyjnie *zapisuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ]Goth bless[ eek *bezskutecznie probuje wypluc kotka* ech... *znowu udesha go w plecy* nio jush.. dasz rade xd nieee niech nie wypluwa !!!!!!!! *zamyka mu buzie* będziemy rozcinać !!! Ja chce ciąć !!! crying *rozrywa koszulkę i robi markerem linię nacięcia* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:02 am
]Goth bless[ Lethiel ]Goth bless[ eek *bezskutecznie probuje wypluc kotka* ech... *znowu udesha go w plecy* nio jush.. dasz rade xd kheee... kheeee.... *wypluwa kotka z kukurydza, ananasem i paczka landrynek* xp O.o ... gonk .. bleeee... *owija kotka recznikiem* *biegnie do lazienki* *slychać szum wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:03 am
EKHM, EKHM... *przypomina o swojej obecności*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lethiel ]Goth bless[ eek *bezskutecznie probuje wypluc kotka* ech... *znowu udesha go w plecy* nio jush.. dasz rade xd nieee niech nie wypluwa !!!!!!!! *zamyka mu buzie* będziemy rozcinać !!! Ja chce ciąć !!! crying *rozrywa koszulkę i robi markerem linię nacięcia* xd Jaka brutalna eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lethiel ]Goth bless[ eek *bezskutecznie probuje wypluc kotka* ech... *znowu udesha go w plecy* nio jush.. dasz rade xd nieee niech nie wypluwa !!!!!!!! *zamyka mu buzie* będziemy rozcinać !!! Ja chce ciąć !!! crying *rozrywa koszulkę i robi markerem linię nacięcia* xd za pooźno XD *glos z lazienki* *wychodzi z mokrym kotem* nio to teraz trzeba go wysushyć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ]Goth bless[ Lethiel ]Goth bless[ eek *bezskutecznie probuje wypluc kotka* ech... *znowu udesha go w plecy* nio jush.. dasz rade xd kheee... kheeee.... *wypluwa kotka z kukurydza, ananasem i paczka landrynek* xp O.o ... gonk .. bleeee... *owija kotka recznikiem* *biegnie do lazienki* *slychać szum wody* Ale uszka, pazurki i siersc i tak ma juz strawiona... Czy o oczkach wspominałem ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:04 am
Lethiel Illune Lethiel ]Goth bless[ eek *bezskutecznie probuje wypluc kotka* ech... *znowu udesha go w plecy* nio jush.. dasz rade xd nieee niech nie wypluwa !!!!!!!! *zamyka mu buzie* będziemy rozcinać !!! Ja chce ciąć !!! crying *rozrywa koszulkę i robi markerem linię nacięcia* xd za pooźno XD *glos z lazienki* *wychodzi z mokrym kotem* nio to teraz trzeba go wysushyć sweatdrop nieeeee crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:04 am
BeeWolf_san Ale uszka, pazurki i siersc i tak ma juz strawiona... Czy o oczkach wspominałem ?? dzieki natychmiastowej akcji ratoonkowej nic mu nie jest !!!! xd xd xd *łapie za susharke* zaraz bedzie suchootki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:05 am
~~lena-undesaid~~ EKHM, EKHM... *przypomina o swojej obecności* ekhm, ekhm... *robi to jeszcze raz, nieco poddenerwowana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 8:06 am
Lethiel BeeWolf_san Ale uszka, pazurki i siersc i tak ma juz strawiona... Czy o oczkach wspominałem ?? dzieki natychmiastowej akcji ratoonkowej nic mu nie jest !!!! xd xd xd *łapie za susharke* zaraz bedzie suchootki whee będzie miał teraz skrzywioną psychikę xd Bee-chan, no proszę, wierny facet! Ginący gatunek surprised super, to już 10! Nee~~ xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|