|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 7:49 am
Quote: miss i mister mokrego podkoszulka Ok, to co:>?? Ogłaszamy oficjalny konkurs:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dziękoje redface *znowu sie kladize na trawie i patrzy w niebo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san No to witam was spowrotem moje mordeczki . wow!! eek niezle afro skad je dorwales??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 7:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ]Goth bless[ Lethiel ]Goth bless[ *Podchodzi do Lethiel i wsadza sobie kota do ust w calosci* eek ........... gonk gonk gonk scream scream scream *rzooca sie na niego* wyplooj go !!!! wyplooj !!! natychmiast !!!!!!! scream gonk *cycka go sobie dalej* gonk crying gonk scream *udesha go w plecy z lokcia* wyplooj moowie !!!!!!! scream *Przelyka glosno sline razem z kotkiem i usmiecha sie glupkowato*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san No to witam was spowrotem moje mordeczki . witaj Bee spowrotem wink *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 7:51 am
Rynn the Vampire i w organizowaniu orgii? surprised Say mi m�wił że planujesz ją w sierakowie... xd już się nie mogę doczekać surprised xd heart Hehe, no tak...z tym sierakowem to jeszcze nie wiadomo, jak na razie spisuję chętnych, bo tam cieńko z domkami...jak już to pod namioty trza będzie jechać...zależy też ilu będzie chętnych. A jeżeli tak w miarę, to ba że będzie orgia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 7:53 am
Ntsumi_Aya dziękoje redface *znowu sie kladize na trawie i patrzy w niebo* ja ci tylko zycie uratowalem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Goth zjadl kotka?O_o Morderca gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san No to witam was spowrotem moje mordeczki . Bee kurde balans, czy wzrok mnie nie myli O.o Kruca bomba chyba nie, Titaj �u� uuuuu.... Masz na głowie kocia. XD Ano mam i pilnuję go, zeby nie popuścił XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 7:54 am
]Goth bless[ *Przelyka glosno sline razem z kotkiem i usmiecha sie glupkowato* eek eek eek gonk crying crying crying crying crying crying crying jak mogleś crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 7:54 am
Delein Rynn the Vampire i w organizowaniu orgii? surprised Say mi m�wił że planujesz ją w sierakowie... xd już się nie mogę doczekać surprised xd heart Hehe, no tak...z tym sierakowem to jeszcze nie wiadomo, jak na razie spisuję chętnych, bo tam cieńko z domkami...jak już to pod namioty trza będzie jechać...zależy też ilu będzie chętnych. A jeżeli tak w miarę, to ba że będzie orgia XD He...i tak i tak będzie surprised heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|