|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 7:45 am
*skok na Vykka* xd witaj razz *przytuuuuuul* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sama jesteś baranek ;P jeloł ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 7:46 am
]Goth bless[ *Podchodzi do Lethiel i wsadza sobie kota do ust w calosci* eek ........... gonk gonk gonk scream scream scream *rzooca sie na niego* wyplooj go !!!! wyplooj !!! natychmiast !!!!!!! scream gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Lethiel Rynn the Vampire Lethiel Rynn the Vampire Opcy, gratulejszyn xd Plushiesy robię ^^ heart whee ... *poprawia wloski xd * Hehe, nie strąć kotka z łebka xd O.o .. ups.. xd *łapie go w ostatniej chwili* hehe.. sweatdrop .. nic mu nie jest sweatdrop .. chyba xd *wsadza go spowrotem na lepek* whee *Podchodzi do Lethiel i wsadza sobie kota do ust w calosci* *wali go w plecy*tylko sie nie zakrztus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ]Goth bless[ *Podchodzi do Lethiel i wsadza sobie kota do ust w calosci* eek ........... gonk gonk gonk scream scream scream *rzooca sie na niego* wyplooj go !!!! wyplooj !!! natychmiast !!!!!!! scream gonk *cycka go sobie dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 7:47 am
Rynn the Vampire sama jesteś baranek ;P jeloł ^^ Ja jestem przodowniczką w zbaranieniu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai no nie rob mi tego, jestem za młody zebys umierala :cD nie obudze sie jak nie powiesz co blaugh dobra niech bedzie ze sztuczne oddychanie ( XD) *otwiera oczy, widzi Pisia robiącego 'sztuczne oddychanie' * redface XD no żyje Hejko Del :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ]Goth bless[ *Podchodzi do Lethiel i wsadza sobie kota do ust w calosci* eek ........... gonk gonk gonk scream scream scream *rzooca sie na niego* wyplooj go !!!! wyplooj !!! natychmiast !!!!!!! scream gonk eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*przytuuuuuuuul* 4laugh whee witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 7:48 am
Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai Ntsumi_Aya Lavagetas_heqetai no nie rob mi tego, jestem za młody zebys umierala :cD nie obudze sie jak nie powiesz co blaugh dobra niech bedzie ze sztuczne oddychanie ( XD) *otwiera oczy, widzi Pisia robiącego 'sztuczne oddychanie' * redface eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No to witam was spowrotem moje mordeczki .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Lethiel ]Goth bless[ *Podchodzi do Lethiel i wsadza sobie kota do ust w calosci* eek ........... gonk gonk gonk scream scream scream *rzooca sie na niego* wyplooj go !!!! wyplooj !!! natychmiast !!!!!!! scream gonk *cycka go sobie dalej* gonk crying gonk scream *udesha go w plecy z lokcia* wyplooj moowie !!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 28, 2005 7:49 am
BeeWolf_san No to witam was spowrotem moje mordeczki . Bee kurde balans, czy wzrok mnie nie myli O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|